KO-MEK ‘’patronları’’ kervanına bir kişi daha eklendi

Kocaeli 27.09.2018 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KO-MEK ‘’patronları’’ kervanına bir kişi daha eklendi

KO-MEK’in fotoğrafçılık kursuna katılan ve mesleği öğrenen Meltem Akbaş, başarısıyla Karamürsel’in aranan fotoğrafçıları arasındaki yerini aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları(KO-MEK), meslek edindirme kurslarıyla istihdama katkı sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda KO-MEK’te fotoğrafçılık eğitimi alan Meltem Akbaş da, kısa bir süre önce kendi fotoğrafçılık stüdyosunu açarak, KO-MEK patronları kervanına katıldı. Özellikle bebek çekimleri konusunda son derece başarılı olan Meltem Hanım, kariyerindeki bu başarısı nedeniyle Karamürsel’in aranılan fotoğrafçıları arasında yer alıyor. ÇALIŞKAN VE AZİMLİ KURSİYER Meltem Akbaş geçtiğimiz dönem KO-MEK’in Fotoğrafçılık Branşına kayıt yaptırarak ücretsiz eğitim almaya başladı. Derslere olan ilgisi ve azmi sayesinde kısa sürede fotoğraf çekimi konusunda önemli ilerleme kaydeden KO-MEK kursiyeri, bunun sonucu olarak sertifikasını almaya hak kazandı. Karamürsel’de yaşayan Meltem Hanım, ocak ayında kendi stüdyosunu açtı. FOTOĞRAFÇILIĞI ÖĞRETTİLER KO-MEK’in hayatında olumlu yönde önemli değişiklikler yarattığını anlatan Meltem Akbaş, “Fotoğraf çekmeyi her zaman çok sevdim. KO-MEK’te fotoğrafçılık branşı olduğunu duyduğumda hemen kaydımı yaptırarak, eğitim almaya başladım. Kurs hocalarımız bizlerle yakından ilgilendi. Dış ve iç çekim tekniklerini uygulamalı olarak gördük. Bu bizler için bir şanstı. Bu sayede meslek öğrendik” şeklinde konuştu. BEBEK ÇEKİMLERİNDE ÇOK BAŞARILI Meltem Akbaş, ocak ayında Karamürsel’de stüdyosunu açarak, kendi işinin patronu oldu. Stüdyosunu kendi tarzında döşeyen Meltem Hanım özellikle bebek çekimleri konusuna ağırlık verdi. Çektiği bebek fotoğrafları ise kısa sürede büyük beğeni gördü. Kariyerindeki bu başarı ise Meltem Hanım’ı Karamürsel’in en iyi bebek fotoğrafı çeken fotoğrafçılarından biri haline getirdi. BAŞARIMIN SIRRI KO-MEK Meltem Akbaş, “Bugün bebek dış ve iç çekimleri konusunda bir başarımız varsa, bundaki en önemli rol yine KO-MEK’e aittir. Kurslardaki teknik ve pratik derslerimizde bize tüm detaylarıyla bilgi verildi. Sürekli geziler düzenlenerek dış çekim teknikleri anlatıldı. Çektiğimiz her fotoğrafla yakından ilgilenen hocalarımız bizleri sürekli olumlu yönde teşvik ederek, hata payımızı azalttı” şeklinde konuştu. EV HANIMLARINA KO-MEK ÇAĞRISI KO-MEK ile hayatta hiçbir şeyin zor olmayacağına söyleyen Meltem Akbaş, “KO-MEK sayesinde iş sahibi olan birçok insan var. Ben de onlardan biriyim. İsteyen herkes bunu başarabilir. Yapmanız gereken evde oturmak yerine KO-MEK kurslarına katılmak. Özellikle tüm ev hanımlarını KO-MEK’e katılmaya davet ediyorum” dedi.
KO-MEK’in fotoğrafçılık kursuna katılan ve mesleği öğrenen Meltem Akbaş, başarısıyla Karamürsel’in aranan fotoğrafçıları arasındaki yerini aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları(KO-MEK), meslek edindirme kurslarıyla istihdama katkı sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda KO-MEK’te fotoğrafçılık eğitimi alan Meltem Akbaş da, kısa bir süre önce kendi fotoğrafçılık stüdyosunu açarak, KO-MEK patronları kervanına katıldı. Özellikle bebek çekimleri konusunda son derece başarılı olan Meltem Hanım, kariyerindeki bu başarısı nedeniyle Karamürsel’in aranılan fotoğrafçıları arasında yer alıyor.

ÇALIŞKAN VE AZİMLİ KURSİYER

Meltem Akbaş geçtiğimiz dönem KO-MEK’in Fotoğrafçılık Branşına kayıt yaptırarak ücretsiz eğitim almaya başladı. Derslere olan ilgisi ve azmi sayesinde kısa sürede fotoğraf çekimi konusunda önemli ilerleme kaydeden KO-MEK kursiyeri, bunun sonucu olarak sertifikasını almaya hak kazandı. Karamürsel’de yaşayan Meltem Hanım, ocak ayında kendi stüdyosunu açtı.

FOTOĞRAFÇILIĞI ÖĞRETTİLER

KO-MEK’in hayatında olumlu yönde önemli değişiklikler yarattığını anlatan Meltem Akbaş, “Fotoğraf çekmeyi her zaman çok sevdim. KO-MEK’te fotoğrafçılık branşı olduğunu duyduğumda hemen kaydımı yaptırarak, eğitim almaya başladım. Kurs hocalarımız bizlerle yakından ilgilendi. Dış ve iç çekim tekniklerini uygulamalı olarak gördük. Bu bizler için bir şanstı. Bu sayede meslek öğrendik” şeklinde konuştu.

BEBEK ÇEKİMLERİNDE ÇOK BAŞARILI

Meltem Akbaş, ocak ayında Karamürsel’de stüdyosunu açarak, kendi işinin patronu oldu. Stüdyosunu kendi tarzında döşeyen Meltem Hanım özellikle bebek çekimleri konusuna ağırlık verdi. Çektiği bebek fotoğrafları ise kısa sürede büyük beğeni gördü. Kariyerindeki bu başarı ise Meltem Hanım’ı Karamürsel’in en iyi bebek fotoğrafı çeken fotoğrafçılarından biri haline getirdi.

BAŞARIMIN SIRRI KO-MEK

Meltem Akbaş, “Bugün bebek dış ve iç çekimleri konusunda bir başarımız varsa, bundaki en önemli rol yine KO-MEK’e aittir. Kurslardaki teknik ve pratik derslerimizde bize tüm detaylarıyla bilgi verildi. Sürekli geziler düzenlenerek dış çekim teknikleri anlatıldı. Çektiğimiz her fotoğrafla yakından ilgilenen hocalarımız bizleri sürekli olumlu yönde teşvik ederek, hata payımızı azalttı” şeklinde konuştu.

EV HANIMLARINA KO-MEK ÇAĞRISI

KO-MEK ile hayatta hiçbir şeyin zor olmayacağına söyleyen Meltem Akbaş, “KO-MEK sayesinde iş sahibi olan birçok insan var. Ben de onlardan biriyim. İsteyen herkes bunu başarabilir. Yapmanız gereken evde oturmak yerine KO-MEK kurslarına katılmak. Özellikle tüm ev hanımlarını KO-MEK’e katılmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.