KO-MEK personeline İş Sağlığı Güvenliği eğitimi verildi

Kocaeli 14.02.2017 - 09:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KO-MEK personeline İş Sağlığı Güvenliği eğitimi verildi

Hedeflerine ulaşmak için tüm birimleri ile çalışan KO-MEK yeni dönemde tüm personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verdi

  Meslek ve sanat eğitimi kursları ile binlerce vatandaşa eğitim veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) verdiği branş eğitimlerinin yanı sıra yeni dönemde hedeflerine ulaşabilmek tüm hızıyla çalışıyor. Kocaeli genelinde 3 ayrı noktada tüm KO-MEK personeline verilen eğitimlerde; iş yerinde emniyetli ve güvenli bir iş ortamı sağlanması için yapılması gerekenler anlatıldı.   İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIKLARI ANLATILDI Gebze, Gölcük ve İzmit merkezde verilen eğitimlerde çalışan personele İş Sağlığı Ve Güvenliği ile Afet konularında da eğitimler verdi. KO-MEK personeline, 4857 sayılı iş kanunu, 5510 sayılı SGK kanunu kapsamında iş yeri çalışanlarına verilmesi mecburi olan, İş Sağlığı ve İş Güvenliği eğitimi verildi. Eğitimde, iş yerlerinde dikkat edilmesi gereken genel kurallar, tehlikeli davranışlar, ergonomi ve çalışma ortamları hakkında bilgiler verildi. İş yerinde emniyetli ve güvenli bir iş ortamı sağlanması için yapılması gerekenler anlatılarak, iş yerlerinin, işverenin ve işçilerin yükümlülükleri hatırlatıldı. İş kazası ve meslek hastalıkları hakkında bilgilere de yer verilen eğitimler personel tarafından ilgiyle takip edildi.   İLÇE SERGİLERİ VE GENEL SERGİ İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI Yılsonu ilçe sergileri ve genel sergi için çalışmalarına şimdiden başlayan KO-MEK idareci ve idareci yardımcıları, Sivil Toplum Merkezinde toplantı gerçekleştirdi. KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan ve tüm birim sorumlularının sunum gerçekleştirdiği toplantıda 2. dönemim eğitimleri değerlendirildi. İlçe sergileri ve sergi alanlarının konuşulduğu toplantıda yılsonu genel sergisi konsepti ele alındı. Gelenekseli sergile konseptiyle 7 bölgenin kültürel ve fiziksel değerlerini sergilerine taşıyan KO-MEK, bu seneki yılsonu genel sergisinde de yine Türkiye’nin 7 bölgesinden farklı değerleri Kocaeli’nin farklı bölgelerinde sergilemeyi amaçlıyor.
Hedeflerine ulaşmak için tüm birimleri ile çalışan KO-MEK yeni dönemde tüm personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verdi

 

Meslek ve sanat eğitimi kursları ile binlerce vatandaşa eğitim veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) verdiği branş eğitimlerinin yanı sıra yeni dönemde hedeflerine ulaşabilmek tüm hızıyla çalışıyor. Kocaeli genelinde 3 ayrı noktada tüm KO-MEK personeline verilen eğitimlerde; iş yerinde emniyetli ve güvenli bir iş ortamı sağlanması için yapılması gerekenler anlatıldı.

 

İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIKLARI ANLATILDI

Gebze, Gölcük ve İzmit merkezde verilen eğitimlerde çalışan personele İş Sağlığı Ve Güvenliği ile Afet konularında da eğitimler verdi. KO-MEK personeline, 4857 sayılı iş kanunu, 5510 sayılı SGK kanunu kapsamında iş yeri çalışanlarına verilmesi mecburi olan, İş Sağlığı ve İş Güvenliği eğitimi verildi. Eğitimde, iş yerlerinde dikkat edilmesi gereken genel kurallar, tehlikeli davranışlar, ergonomi ve çalışma ortamları hakkında bilgiler verildi. İş yerinde emniyetli ve güvenli bir iş ortamı sağlanması için yapılması gerekenler anlatılarak, iş yerlerinin, işverenin ve işçilerin yükümlülükleri hatırlatıldı. İş kazası ve meslek hastalıkları hakkında bilgilere de yer verilen eğitimler personel tarafından ilgiyle takip edildi.

 

İLÇE SERGİLERİ VE GENEL SERGİ İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Yılsonu ilçe sergileri ve genel sergi için çalışmalarına şimdiden başlayan KO-MEK idareci ve idareci yardımcıları, Sivil Toplum Merkezinde toplantı gerçekleştirdi. KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan ve tüm birim sorumlularının sunum gerçekleştirdiği toplantıda 2. dönemim eğitimleri değerlendirildi. İlçe sergileri ve sergi alanlarının konuşulduğu toplantıda yılsonu genel sergisi konsepti ele alındı. Gelenekseli sergile konseptiyle 7 bölgenin kültürel ve fiziksel değerlerini sergilerine taşıyan KO-MEK, bu seneki yılsonu genel sergisinde de yine Türkiye’nin 7 bölgesinden farklı değerleri Kocaeli’nin farklı bölgelerinde sergilemeyi amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.