KO-MEK’te öğrendi, kendi sergisini açtı

Darıca 20.11.2016 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KO-MEK’te öğrendi, kendi sergisini açtı

KO-MEK verdiği eğitimlerle kursiyerlerinin ufkunu açmaya devam ediyor   Kocaeli’nde yüzbinlerce vatandaşa meslek ve sanat eğitimi veren KO-MEK, binlerce kursiyerin de ufkunu açmaya devam ediyor. 12 yıl boyunca binlerce kişiyi iş sahibi yapan KO-MEK, verilen kaliteli ve başarılı eğitimler sonrasında kursiyerlerin hayata karşı daha bilinçli ve daha donanımlı olmasına katkı sağlıyor. KOCAELİ’NDE MARKA OLDU Gerek istihdama yönelik kursları, gerekse sanat kursları ile Kocaeli’nde bir marka haline gelen KO-MEK, alanında uzman usta öğreticilerle başarılı kursiyerler yetiştirmeye devam ediyor. Eğitimini tamamlayan kursiyerlerin birçoğu kendi işini kurarken, çok sayıda kursiyer de yaptığı işi bir hobi haline getirerek, ürünlerini sergiliyor. YAĞLI BOYA ESERLER GÖRÜLMEYE DEĞER Aldığı eğitimler sonrasında kendi sergisini açanlardan birisi de resim branşı kursiyeri Sebahaddin Aktaş oldu. 2011-2017 yılları arasında resim branşında eğitim gören Aktaş, ilk kez kişisel resim sergisini çalıştığı iş yerinde açtı. Birbirinden farklı ve özgün eserlerin oluşturduğu sergide Aktaş, daha çok farklı portreler üzerinde yağlı boya çalışmaları ile birçok esere hayat verdi. Yoğun bir katılımın olduğu sergi açılışında Aktaş’ı iş arkadaşları ve Darıca KO-MEK kurs merkezi yöneticileri yalnız bırakmadı. RESİM EK İŞİ OLDU Sergi açılışında duygularını dile getiren Aktaş, resim yapmaya ilgisinin küçük yaşlarda olduğunu ifade ederek, ‘’Ancak imkânım olmadığı için yapamıyordum. Bana bu imkânı sağlayan KO-MEK ailesine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmasına KO-MEK Resim Branşı Usta Öğreticisi Elif Kuru’ya teşekkür ederek devam eden Aktaş, resim yapmanın kendisi için hem hobi hem de ek iş olduğunu belirterek, artık bu işten KO-MEK sayesinde para kazanmaya başladığını da belirtti.

KO-MEK verdiği eğitimlerle kursiyerlerinin ufkunu açmaya devam ediyor

 

Kocaeli’nde yüzbinlerce vatandaşa meslek ve sanat eğitimi veren KO-MEK, binlerce kursiyerin de ufkunu açmaya devam ediyor. 12 yıl boyunca binlerce kişiyi iş sahibi yapan KO-MEK, verilen kaliteli ve başarılı eğitimler sonrasında kursiyerlerin hayata karşı daha bilinçli ve daha donanımlı olmasına katkı sağlıyor.

KOCAELİ’NDE MARKA OLDU

Gerek istihdama yönelik kursları, gerekse sanat kursları ile Kocaeli’nde bir marka haline gelen KO-MEK, alanında uzman usta öğreticilerle başarılı kursiyerler yetiştirmeye devam ediyor. Eğitimini tamamlayan kursiyerlerin birçoğu kendi işini kurarken, çok sayıda kursiyer de yaptığı işi bir hobi haline getirerek, ürünlerini sergiliyor.

YAĞLI BOYA ESERLER GÖRÜLMEYE DEĞER

Aldığı eğitimler sonrasında kendi sergisini açanlardan birisi de resim branşı kursiyeri Sebahaddin Aktaş oldu. 2011-2017 yılları arasında resim branşında eğitim gören Aktaş, ilk kez kişisel resim sergisini çalıştığı iş yerinde açtı. Birbirinden farklı ve özgün eserlerin oluşturduğu sergide Aktaş, daha çok farklı portreler üzerinde yağlı boya çalışmaları ile birçok esere hayat verdi. Yoğun bir katılımın olduğu sergi açılışında Aktaş’ı iş arkadaşları ve Darıca KO-MEK kurs merkezi yöneticileri yalnız bırakmadı.

RESİM EK İŞİ OLDU

Sergi açılışında duygularını dile getiren Aktaş, resim yapmaya ilgisinin küçük yaşlarda olduğunu ifade ederek, ‘’Ancak imkânım olmadığı için yapamıyordum. Bana bu imkânı sağlayan KO-MEK ailesine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmasına KO-MEK Resim Branşı Usta Öğreticisi Elif Kuru’ya teşekkür ederek devam eden Aktaş, resim yapmanın kendisi için hem hobi hem de ek iş olduğunu belirterek, artık bu işten KO-MEK sayesinde para kazanmaya başladığını da belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.