KO-MEK’ten 15 Temmuz'a anlamlı katkı

Kocaeli 04.07.2019 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KO-MEK’ten 15 Temmuz'a anlamlı katkı

15 Temmuz etkinliklerinde görev yapacak İmam Hatip Liseli 251 hafız öğrencinin cübbeleri KO-MEK Kurs Merkezleri’nde dikildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yılında gerçekleştirilecek etkinliklere anlamlı bir katkı sundu. 15 Temmuz Pazartesi akşamı Milli İrade Meydanı’nda (Perşembe Pazarı)gerçekleştirilecek olan etkinliklerde görev alacak İmam Hatip Liseli 251 hafız öğrencinin cübbeleri KO-MEK Kurs Merkezlerinde dikildi. KO-MEK USTA ÖĞRETİCİLERİ DİKTİ KO-MEK, Giyim ve El Sanatları Usta öğreticileri, bu anlamlı görev için geçtiğimiz hafta heyecanla göreve başladı. İlk olarak beyaz renkteki kumaşlar dualar eşliğinde biçildi. Ardından dikim aşamasına geçildi. Büyük bir titizlikle dikilen 251 cübbe yine aynı titizlikle ütülenerek tören öncesinde hazır hale getirildi. ONUR DUYDUK Cübbeleri dikmekten büyük mutluluk duyduklarını kaydeden KO-MEK Usta Öğreticileri, “15 Temmuz akşamı gerçekleştirilecek olan etkinlikler ve anmalarda bizlerin de bir katkısı olmasından onur duyduk. Allah, o gece bizler için hayatlarını ortaya koyarak şehit olan kardeşlerimize rahmet eylesin. Vatan onlara minnettardır” dedi. YASİN OKUMALARINA KO-MEK AİLESİNDEN DESTEK Öte yandan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz’un seneyi devriyesinde organize edeceği program öncesinde 251 demokrasi şehidimiz ve tüm şehitlerimiz için 251 bin Yasin etkinliği başlatmıştı. KO-MEK bu önemli ve anlamlı harekette de destek verdi. Bu arada Yasin okumak isteyen vatandaşlar, www.duayadavet.org web sitesinden kayıt yaptırabiliyor. İnternet sitesine girenler, kaç adet Yasin okumak istiyorlarsa sitedeki ilgili bölüme yazdırıyor. Sitede 15 Temmuz şehitlerimizin isimleri ve fotoğraflarıyla o gece yaşananları anlatan bilgi ve görseller yer alıyor.
15 Temmuz etkinliklerinde görev yapacak İmam Hatip Liseli 251 hafız öğrencinin cübbeleri KO-MEK Kurs Merkezleri’nde dikildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yılında gerçekleştirilecek etkinliklere anlamlı bir katkı sundu. 15 Temmuz Pazartesi akşamı Milli İrade Meydanı’nda (Perşembe Pazarı)gerçekleştirilecek olan etkinliklerde görev alacak İmam Hatip Liseli 251 hafız öğrencinin cübbeleri KO-MEK Kurs Merkezlerinde dikildi.

KO-MEK USTA ÖĞRETİCİLERİ DİKTİ

KO-MEK, Giyim ve El Sanatları Usta öğreticileri, bu anlamlı görev için geçtiğimiz hafta heyecanla göreve başladı. İlk olarak beyaz renkteki kumaşlar dualar eşliğinde biçildi. Ardından dikim aşamasına geçildi. Büyük bir titizlikle dikilen 251 cübbe yine aynı titizlikle ütülenerek tören öncesinde hazır hale getirildi.

ONUR DUYDUK

Cübbeleri dikmekten büyük mutluluk duyduklarını kaydeden KO-MEK Usta Öğreticileri, “15 Temmuz akşamı gerçekleştirilecek olan etkinlikler ve anmalarda bizlerin de bir katkısı olmasından onur duyduk. Allah, o gece bizler için hayatlarını ortaya koyarak şehit olan kardeşlerimize rahmet eylesin. Vatan onlara minnettardır” dedi.

YASİN OKUMALARINA KO-MEK AİLESİNDEN DESTEK

Öte yandan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz’un seneyi devriyesinde organize edeceği program öncesinde 251 demokrasi şehidimiz ve tüm şehitlerimiz için 251 bin Yasin etkinliği başlatmıştı. KO-MEK bu önemli ve anlamlı harekette de destek verdi. Bu arada Yasin okumak isteyen vatandaşlar, www.duayadavet.org web sitesinden kayıt yaptırabiliyor. İnternet sitesine girenler, kaç adet Yasin okumak istiyorlarsa sitedeki ilgili bölüme yazdırıyor. Sitede 15 Temmuz şehitlerimizin isimleri ve fotoğraflarıyla o gece yaşananları anlatan bilgi ve görseller yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.