19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Koç’a son görev!

Gebze 12.11.2015 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Koç’a son görev!

Gebze’nin sevilen Gazetecilerinden ve Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç’un ebediyete intikal eden Babası İsmail Koç dualarla toprağa verildi. Çok sayıda seveni bu zor günüde Selçuk Koç’un yanında oldu.

Geçtiğimiz gün sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç’un babası İsmail Koç dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi. Gebze’nin sevilen gazetecilerinden Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç'un babası İsmail Koç geçtiğimiz gün sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etmişti. İsmail Koç’un cenazesi dün ikamet ettiği Darıca Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Şentepe Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. GEBZE KOÇ AİLESİ’NİN YANINDA Sevenleri Selçuk Koç ve ailesini bu en zor gününde yalnız bırakmadı. Şentepe Cami’nde baş sağlığı dileklerini kabul eden Koç Ailesi, en zor görevi yerine getirdiler. İsmail Koç’un cenazesi kılınan namazının ardından Darıca mezarlığına defnedildi. Cenazeye CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Hasan Soba, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yakup Törk, Darıca GB Başkanı Abdullah Örs, CHP Gebze Eski ilçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Darıca Eski İlçe Başkanı Selman Kösali, KAİSİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, GTO Meclis Üyesi Özcan Dal, İş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim, Meslektaşları da katıldı.
Gebze’nin sevilen Gazetecilerinden ve Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç’un ebediyete intikal eden Babası İsmail Koç dualarla toprağa verildi. Çok sayıda seveni bu zor günüde Selçuk Koç’un yanında oldu.

Geçtiğimiz gün sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç’un babası İsmail Koç dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi. Gebze’nin sevilen gazetecilerinden Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç'un babası İsmail Koç geçtiğimiz gün sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etmişti. İsmail Koç’un cenazesi dün ikamet ettiği Darıca Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Şentepe Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

GEBZE KOÇ AİLESİ’NİN YANINDA
Sevenleri Selçuk Koç ve ailesini bu en zor gününde yalnız bırakmadı. Şentepe Cami’nde baş sağlığı dileklerini kabul eden Koç Ailesi, en zor görevi yerine getirdiler. İsmail Koç’un cenazesi kılınan namazının ardından Darıca mezarlığına defnedildi. Cenazeye CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Hasan Soba, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yakup Törk, Darıca GB Başkanı Abdullah Örs, CHP Gebze Eski ilçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Darıca Eski İlçe Başkanı Selman Kösali, KAİSİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, GTO Meclis Üyesi Özcan Dal, İş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim, Meslektaşları da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.