KOÇ ORTAOKULU 18 YETİMİ SEVİNDİRDİ!

Gebze 19.01.2016 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOÇ ORTAOKULU 18 YETİMİ SEVİNDİRDİ!

İHH Gebze Temsilciliği’nde projeler bitmek bilmiyor. Gebze İHH Temsilciliği’nin "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi kapsamında Gebze Koç Ortaokulu 18 yetime sponsor oldu.

İHH Gebze Temsilciliği’nde projeler bitmek bilmiyor. Gebze İHH Temsilciliği’nin "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi kapsamında Gebze Koç Ortaokulu 18 yetime sponsor oldu. Gebze İHH yetkililerinin yaptığı açıklama da “Bizler Bir evladımıza daha sahip çıkabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışmalarımıza bir destek de Gebze Koç Ortaokulu Müdürü İrfan Bey ve öğrencilerinden geldi. 18 yetime sahip çıkarak hem bizleri hem de 185 yetimi sevindirdiler. Başta fedakar öğrencilerimize, Okul Müdürü İrfan Bey’e, proje ile ilgilenen Ali Ekber Yıldırım ve Kenan Ateş beyefendilere kısaca katkı sağlayan herkese desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. ” Dediler. VİCDANLI NESİLLER İÇİN Gebze Koç Ortaokulu Müdürü İrfan Yılmaz ise; “Bizler vicdanlı bir nesil yetiştirmek için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Gebze İHH Temsilciliği’nin "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesini gördüğümüzde çorba da bir tuzumuz olabilirse ne mutlu bize diyerek 18 evladımıza destek olmak istedik. Gönül ister ki daha çok evladımıza destek olalım. Ama şimdilik 18 evladımıza destek olabildik. Öğrencilerimizin ve proje ile ilgilenen Ali Ekber Yıldırım ve Kenan Ateş kardeşlerimizin de katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Ama asıl teşekkürü elbette ki bu projeyi hayata geçiren Gebze İHH Temsilcilerine ediyorum. Umarım çıktıkları bu yol da daha çok insana ulaşabilirler.” Dedi.
İHH Gebze Temsilciliği’nde projeler bitmek bilmiyor. Gebze İHH Temsilciliği’nin "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi kapsamında Gebze Koç Ortaokulu 18 yetime sponsor oldu.

İHH Gebze Temsilciliği’nde projeler bitmek bilmiyor. Gebze İHH Temsilciliği’nin "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi kapsamında Gebze Koç Ortaokulu 18 yetime sponsor oldu. Gebze İHH yetkililerinin yaptığı açıklama da “Bizler Bir evladımıza daha sahip çıkabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışmalarımıza bir destek de Gebze Koç Ortaokulu Müdürü İrfan Bey ve öğrencilerinden geldi. 18 yetime sahip çıkarak hem bizleri hem de 185 yetimi sevindirdiler. Başta fedakar öğrencilerimize, Okul Müdürü İrfan Bey’e, proje ile ilgilenen Ali Ekber Yıldırım ve Kenan Ateş beyefendilere kısaca katkı sağlayan herkese desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. ” Dediler.

VİCDANLI NESİLLER İÇİN

Gebze Koç Ortaokulu Müdürü İrfan Yılmaz ise; “Bizler vicdanlı bir nesil yetiştirmek için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Gebze İHH Temsilciliği’nin "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesini gördüğümüzde çorba da bir tuzumuz olabilirse ne mutlu bize diyerek 18 evladımıza destek olmak istedik. Gönül ister ki daha çok evladımıza destek olalım. Ama şimdilik 18 evladımıza destek olabildik. Öğrencilerimizin ve proje ile ilgilenen Ali Ekber Yıldırım ve Kenan Ateş kardeşlerimizin de katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Ama asıl teşekkürü elbette ki bu projeyi hayata geçiren Gebze İHH Temsilcilerine ediyorum. Umarım çıktıkları bu yol da daha çok insana ulaşabilirler.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.