Koç-TÜBİTAK MAM iş birliği!

Gebze 19.04.2019 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Koç-TÜBİTAK MAM iş birliği!

Koç Üniversitesi ile TÜBİTAK MAM arasında KUTTAM iş birlikteliği ile teknolojik altyapının yüksek katma değerli ürünlere dönüşebileceği ifade edildi.

Koç Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrşadi Aksun, Transyonel Tıp Araştırma Merkezi (KUTTAM) Direktörü Prof. Dr. İhsan Solaroğlu, Koç Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Demirel, KUTTAM Direktör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Ürey, KUTTAM Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Nurhan Özlü,  KUTTAM Direktör Yardımcısı Doç. Dr. Fuat Balcı, TÜBİTAK MAM‘ı ziyaret ettiler. KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLERE DÖNÜŞECEK TÜBİTAK MAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan,  Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şaban Tekin ve Malzeme Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Metin Usta’nın da katıldığı toplantıda Başkan Kılıçaslan özellikle sağlık alanında yurt dışından büyük mali kaynaklarla ithal edilen tıbbı cihazların yerlileşmesinin önemini vurgularken, teknolojik altyapımızın, bilgi birikimimizin KUTTAM iş birlikteliği ile yüksek katma değerli ürünlere dönüşebileceğini belitti. Malzeme Enstitüsü,  Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsü’nün kabiliyetlerinin anlatıldığı sunumlar ve karşılıklı görüşmelerin ardından Biyomalzeme, Biyomekanik ve Biyoelektronik Mükemmeliyet Merkezi ve Genom Araştırma Merkezi ziyaretleri yapıldı.
Koç Üniversitesi ile TÜBİTAK MAM arasında KUTTAM iş birlikteliği ile teknolojik altyapının yüksek katma değerli ürünlere dönüşebileceği ifade edildi.

Koç Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrşadi Aksun, Transyonel Tıp Araştırma Merkezi (KUTTAM) Direktörü Prof. Dr. İhsan Solaroğlu, Koç Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Demirel, KUTTAM Direktör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Ürey, KUTTAM Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Nurhan Özlü,  KUTTAM Direktör Yardımcısı Doç. Dr. Fuat Balcı, TÜBİTAK MAM‘ı ziyaret ettiler.

KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLERE DÖNÜŞECEK

TÜBİTAK MAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan,  Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şaban Tekin ve Malzeme Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Metin Usta’nın da katıldığı toplantıda Başkan Kılıçaslan özellikle sağlık alanında yurt dışından büyük mali kaynaklarla ithal edilen tıbbı cihazların yerlileşmesinin önemini vurgularken, teknolojik altyapımızın, bilgi birikimimizin KUTTAM iş birlikteliği ile yüksek katma değerli ürünlere dönüşebileceğini belitti. Malzeme Enstitüsü,  Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsü’nün kabiliyetlerinin anlatıldığı sunumlar ve karşılıklı görüşmelerin ardından Biyomalzeme, Biyomekanik ve Biyoelektronik Mükemmeliyet Merkezi ve Genom Araştırma Merkezi ziyaretleri yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.