19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘KOCA’ HÜSRAN 3-2

Spor 13.09.2015 - 20:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘KOCA’ HÜSRAN 3-2

‘KOCA’ HÜSRAN 3-2

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Darıca G.B, ligin 4.haftasında deplasmanda karşılaştığı Beylerbeyispor’a uzatma dakikalarında yediği golle 3-2 yenilerek 4 hafta sonunda 3 puanda kaldı. Sarı yeşilli temsilcimizde tecrübeli file bekçisi Atilla Koca, yediği hatalı gollerle saç baş yoldurttu. Mücadeleyi her iki takım da 10 kişi tamamladı. Darıca G.B kötü gidişini İstanbul deplasmanında da sürdürdü. Önce ligde kendi sahasında Niğde Belediyespor’a yenilen, ardından da Türkiye Kupası’nda Gölcükspor’a boyun eğerek kupaya veda eden Darıca G.B, Beylerbeyispor’a da 3-2 yenilmekten kurtulamadı. Oldukça etkisiz bir ilk 45 dakika oynayan Yavuz İncedal’ın öğrencileri, Koray Şengül ve Erhan Göç’ün gollerine engel olamayarak soyunma odasına 2-0 geride girdi. Özellikle Erhan’ın orta şut karışımı vuruşunda toğu ağlarında gören kaleci Atilla büyük hayal kırıklığı yarattı. EMRE TAKIMA HAYAT VERDİ Mücadelenin ikinci yarısında sahanın etkisiz isimlerinden Sinan ve Lokman’ı oyundan alan İncedal, yerine Gökhan ve Emre’yi sahaya sürdü. İkinci yarıda rakip kaleye yoğun bir baskı kuran sarı yeşilliler aradığı gole oyunun son bölümünde Emre’yle ulaştı. Tecrübeli golcü Emre Aktaş, 80 ve 90.dakikalarda attığı iki şık kafa golüyle takımına hayat verdi. UZATMALARDA YIKILDIK Maç 2-2’lik sonuçla mı bitiyor derken sahneye çıkan Ali Özgür Basa ev sahibini galibiyete taşıyan golü atarak maçın skorunu tayin etti. Darıca G.B kalecisi Atilla Koca, bu golde de zamanlama hatası yaparak mağlubiyete davetiye çıkarttı. Karşılaşmanın 83.dakikasında Beylerbeyispor’dan Berat Satılmış, 88.dakikada Darıca G.B’de Tuncay Fındıkçı ikinci sarı kartlarını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldılar.
‘KOCA’ HÜSRAN 3-2

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Darıca G.B, ligin 4.haftasında deplasmanda karşılaştığı Beylerbeyispor’a uzatma dakikalarında yediği golle 3-2 yenilerek 4 hafta sonunda 3 puanda kaldı. Sarı yeşilli temsilcimizde tecrübeli file bekçisi Atilla Koca, yediği hatalı gollerle saç baş yoldurttu. Mücadeleyi her iki takım da 10 kişi tamamladı.

Darıca G.B kötü gidişini İstanbul deplasmanında da sürdürdü. Önce ligde kendi sahasında Niğde Belediyespor’a yenilen, ardından da Türkiye Kupası’nda Gölcükspor’a boyun eğerek kupaya veda eden Darıca G.B, Beylerbeyispor’a da 3-2 yenilmekten kurtulamadı. Oldukça etkisiz bir ilk 45 dakika oynayan Yavuz İncedal’ın öğrencileri, Koray Şengül ve Erhan Göç’ün gollerine engel olamayarak soyunma odasına 2-0 geride girdi. Özellikle Erhan’ın orta şut karışımı vuruşunda toğu ağlarında gören kaleci Atilla büyük hayal kırıklığı yarattı.

EMRE TAKIMA HAYAT VERDİ

Mücadelenin ikinci yarısında sahanın etkisiz isimlerinden Sinan ve Lokman’ı oyundan alan İncedal, yerine Gökhan ve Emre’yi sahaya sürdü. İkinci yarıda rakip kaleye yoğun bir baskı kuran sarı yeşilliler aradığı gole oyunun son bölümünde Emre’yle ulaştı. Tecrübeli golcü Emre Aktaş, 80 ve 90.dakikalarda attığı iki şık kafa golüyle takımına hayat verdi.

UZATMALARDA YIKILDIK

Maç 2-2’lik sonuçla mı bitiyor derken sahneye çıkan Ali Özgür Basa ev sahibini galibiyete taşıyan golü atarak maçın skorunu tayin etti. Darıca G.B kalecisi Atilla Koca, bu golde de zamanlama hatası yaparak mağlubiyete davetiye çıkarttı. Karşılaşmanın 83.dakikasında Beylerbeyispor’dan Berat Satılmış, 88.dakikada Darıca G.B’de Tuncay Fındıkçı ikinci sarı kartlarını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.