Koca yürekliler ordusu! 4-0

Spor 18.11.2018 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Koca yürekliler ordusu! 4-0

SARI YEŞİLLİLER BANDIRMASPOR’U BOZGUNA UĞRATTI

Ekonomik olarak zor günler geçiren Darıca G.B, binbir zorlukla çıktığı Bandırmaspor’u sahadan sildi. Rakibini 4-0’lık skorla bozguna uğratan sarı yeşillilerde atılan goller sonrasında tüm futbolcular cezası nedeniyle tribünde oturan Oktay Derelioğlu’na koştular. 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, ligin 13.haftasında sahasında ağırladığı Bandırmaspor’u 4-0 yenerek 3 maç aradan sonra galip geldi. Sarı yeşillilere galibiyeti getiren golleri Kemal Tokak(2), Ahmet Kutluer(p) ve Tuncay Fındıkçı kaydetti. DURAN TOP PERDEYİ AÇTI Mücadeleye etkili başlayan konuk ekip Ömer Faruk Ermenç ve Fatih Üge ile yakaladığı net fırsatları gole çeviremedi. Karşılaşmanın gol perdesi 37.dakikada açıldı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Bünyamin Karataş’ın kafa vuruşu direkten geri geldi, Bünyamin kendi topunu tamamlamak isterken savunma topu uzaklaştıramadı. Ceza sahasın içinde oluşan karambolde topa ayak koyan Kemal Tokak, Darıca G.B’yi 1-0 öne geçirdi. KEMAL’DEN DUBLE Bu golden yalnızca 4 dakika süre bu kez sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte kendini unutturan Kemal Tokak, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Mücadelenin ilk yarısı Darıca G.B’nin 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. İKİNCİ YARI FARK GELDİ Karşılaşmanın ikinci yarısına skorun verdiği moralle etkili başlayan Darıca G.B, 49.dakikada Aytaç Deniz’in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Ahmet Kutluer ile gole çevirdi:3-0 Bu dakikadan sonra oldukça rahat bir futbol sergileyen Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, 66.dakikada Tuncay Fındıkçı’nın ayağından gelen golle farka koştu:4-0 Bu sonucun ardından puanını 16’ya yükselten Darıca G.B, maç fazlasıyla 10.sıraya yükseldi.
SARI YEŞİLLİLER BANDIRMASPOR’U BOZGUNA UĞRATTI

Ekonomik olarak zor günler geçiren Darıca G.B, binbir zorlukla çıktığı Bandırmaspor’u sahadan sildi. Rakibini 4-0’lık skorla bozguna uğratan sarı yeşillilerde atılan goller sonrasında tüm futbolcular cezası nedeniyle tribünde oturan Oktay Derelioğlu’na koştular.

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, ligin 13.haftasında sahasında ağırladığı Bandırmaspor’u 4-0 yenerek 3 maç aradan sonra galip geldi. Sarı yeşillilere galibiyeti getiren golleri Kemal Tokak(2), Ahmet Kutluer(p) ve Tuncay Fındıkçı kaydetti.

DURAN TOP PERDEYİ AÇTI

Mücadeleye etkili başlayan konuk ekip Ömer Faruk Ermenç ve Fatih Üge ile yakaladığı net fırsatları gole çeviremedi. Karşılaşmanın gol perdesi 37.dakikada açıldı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Bünyamin Karataş’ın kafa vuruşu direkten geri geldi, Bünyamin kendi topunu tamamlamak isterken savunma topu uzaklaştıramadı. Ceza sahasın içinde oluşan karambolde topa ayak koyan Kemal Tokak, Darıca G.B’yi 1-0 öne geçirdi.

KEMAL’DEN DUBLE

Bu golden yalnızca 4 dakika süre bu kez sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte kendini unutturan Kemal Tokak, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Mücadelenin ilk yarısı Darıca G.B’nin 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARI FARK GELDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına skorun verdiği moralle etkili başlayan Darıca G.B, 49.dakikada Aytaç Deniz’in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Ahmet Kutluer ile gole çevirdi:3-0 Bu dakikadan sonra oldukça rahat bir futbol sergileyen Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, 66.dakikada Tuncay Fındıkçı’nın ayağından gelen golle farka koştu:4-0 Bu sonucun ardından puanını 16’ya yükselten Darıca G.B, maç fazlasıyla 10.sıraya yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.