KOCABEY’DEN KOCA BİR HAMLE

Spor 22.02.2017 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KOCABEY’DEN KOCA BİR HAMLE

  Galatasaray ile Trabznospor arasında oynanan karşılaşmada Salih Dursun maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart göstermesi gündemi uzun süre meşkul etmişti. 2-1 Galatasarayın’ın lehine sonuçlanan maçın  86. dakikasında hakem Deniz Ateş Bitnel'in Cavanda'ya kırmızı kart göstermesinin ardından Bordo-mavili futbolcular hakemin etrafında toplanarak büyük tepki gösterdi. Trabzonsporlu oyuncu Salih Dursun da hakemin elindeki kırmızı kartı alarak, Deniz Ateş Bitnel'e gösterdi. Hakem Bitnel, bunun üzerine Salih Dursun'u da kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. ÖMER KOCABEY ÖRNEK OLDU Yaşanan bu olay Dünya çapında ses getirmiş hakem Deniz Ateş Bitnel’in hakemliği bırakmasına kadar varmıştı. Bu olayın bir benzeri ise Kocaeli amatör süper liginde yaşandı. Ancak iki olay arasında koca bir fark yaşandı. Play-off mücadelesi veren Çınarlıspor ile kümede kalma mücadelesi veren Tavşantepe maçında gerilim üst seviyede geçti. Karşılaşmayı BAL hakemi Ömer Kocabey yönetti. Müsabakanın 44.dakikasında Çınarlıspor’dan Fevzi rakibine arkadan tekme atınca hakem Kocabey Fevzi’ye kırmızı kart göstermek istedi, ancak Fevzi hakemin elinden kırmızı kartı aldı. Hakem Kocabey oyuncudan kartı istedi ancak  Fevzi kartı vermek istemedi. Maçın hakemi Ömer Kocabey korartlı cebinde taşıdığı YEDEK kırmızı kartı çıkartarak Fevzi’ye kırmızı kartını gösterdi. Böyle bir hamle bekmeyen Fevzi ve maçı izleyen seyirciler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Kocabey’in bu hamlesi ise hakemlere örnek teşkil edecek bir uygulama olarak değerlendirildi.  

 

Galatasaray ile Trabznospor arasında oynanan karşılaşmada Salih Dursun maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart göstermesi gündemi uzun süre meşkul etmişti. 2-1 Galatasarayın’ın lehine sonuçlanan maçın  86. dakikasında hakem Deniz Ateş Bitnel'in Cavanda'ya kırmızı kart göstermesinin ardından Bordo-mavili futbolcular hakemin etrafında toplanarak büyük tepki gösterdi. Trabzonsporlu oyuncu Salih Dursun da hakemin elindeki kırmızı kartı alarak, Deniz Ateş Bitnel'e gösterdi. Hakem Bitnel, bunun üzerine Salih Dursun'u da kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

ÖMER KOCABEY ÖRNEK OLDU

Yaşanan bu olay Dünya çapında ses getirmiş hakem Deniz Ateş Bitnel’in hakemliği bırakmasına kadar varmıştı. Bu olayın bir benzeri ise Kocaeli amatör süper liginde yaşandı. Ancak iki olay arasında koca bir fark yaşandı. Play-off mücadelesi veren Çınarlıspor ile kümede kalma mücadelesi veren Tavşantepe maçında gerilim üst seviyede geçti. Karşılaşmayı BAL hakemi Ömer Kocabey yönetti. Müsabakanın 44.dakikasında Çınarlıspor’dan Fevzi rakibine arkadan tekme atınca hakem Kocabey Fevzi’ye kırmızı kart göstermek istedi, ancak Fevzi hakemin elinden kırmızı kartı aldı. Hakem Kocabey oyuncudan kartı istedi ancak  Fevzi kartı vermek istemedi. Maçın hakemi Ömer Kocabey korartlı cebinde taşıdığı YEDEK kırmızı kartı çıkartarak Fevzi’ye kırmızı kartını gösterdi. Böyle bir hamle bekmeyen Fevzi ve maçı izleyen seyirciler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Kocabey’in bu hamlesi ise hakemlere örnek teşkil edecek bir uygulama olarak değerlendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.