Kocaeli Ak Parti Ankara'da

Kocaeli 24.02.2017 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli Ak Parti Ankara'da

Referandumla ilgili Kocaeli’de sürdürülecek ‘Evet’ kampanyasıyla ilgili Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın önderliğinde, bugün Ankara’da bir değerlendirme toplantısı yapılacak. Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Ceyhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, İl SKM Başkanı, İl Kadın ve İl Gençlik Kolları Başkanları da bu toplantıya katılacak.  

Referandumla ilgili Kocaeli’de sürdürülecek ‘Evet’ kampanyasıyla ilgili Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın önderliğinde, bugün Ankara’da bir değerlendirme toplantısı yapılacak.

Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Ceyhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, İl SKM Başkanı, İl Kadın ve İl Gençlik Kolları Başkanları da bu toplantıya katılacak.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.