19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli Ak Parti 'de İl Başkanı Ataması...

Kocaeli 06.07.2018 - 23:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli Ak Parti 'de İl Başkanı Ataması...

AK Parti 125. Genişletilmiş İl Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekillikleri toplantısı bugün Ankara’da yapıldı

İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, aralarında ilimizin de bulunduğu 16 şehirde il başkanı atamalarının 5-10 gün içinde yapılacağını söyledi. KOCAELİ HEYETİ Ankara’daki toplantıya İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Meclis Başkan Vekili ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker katıldı. ERDOĞAN KONUŞMA YAPTI AK Parti’de il başkanı ataması pek yakında AK Parti 125. Genişletilmiş İl Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekillikleri toplantısı bugün Ankara’da yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Seçimlere katılma oranı yüzde 86,24 gibi çok yüksek düzeyde gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanan 50 milyon 68 bin 627 vatandaşımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Milletimizin güvenine layık olabilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. RESEPSİYONA DAVET Cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Recep Tayyip Erdoğan, 9 Temmuz Pazartesi günü yemin ederek, yeni sisteme göre göreve başlayacak. Bundan böyle yürütme görevini, Meclis tarafından yetkilendirilen Bakanlar Kurulu değil, doğrudan Cumhurbaşkanı ifa edecek. Erdoğan’ın yemin töreni sonrası vereceği resepsiyona ilimizde Abdullah Eryarsoy, İbrahim Karaosmanoğlu, Serpil Yılmaz ve Emre Kahraman davet edildi.
AK Parti 125. Genişletilmiş İl Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekillikleri toplantısı bugün Ankara’da yapıldı

İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, aralarında ilimizin de bulunduğu 16 şehirde il başkanı atamalarının 5-10 gün içinde yapılacağını söyledi.

KOCAELİ HEYETİ Ankara’daki toplantıya İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Meclis Başkan Vekili ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker katıldı.

ERDOĞAN KONUŞMA YAPTI

AK Parti’de il başkanı ataması pek yakında AK Parti 125. Genişletilmiş İl Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekillikleri toplantısı bugün Ankara’da yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Seçimlere katılma oranı yüzde 86,24 gibi çok yüksek düzeyde gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanan 50 milyon 68 bin 627 vatandaşımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Milletimizin güvenine layık olabilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

RESEPSİYONA DAVET

Cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Recep Tayyip Erdoğan, 9 Temmuz Pazartesi günü yemin ederek, yeni sisteme göre göreve başlayacak. Bundan böyle yürütme görevini, Meclis tarafından yetkilendirilen Bakanlar Kurulu değil, doğrudan Cumhurbaşkanı ifa edecek. Erdoğan’ın yemin töreni sonrası vereceği resepsiyona ilimizde Abdullah Eryarsoy, İbrahim Karaosmanoğlu, Serpil Yılmaz ve Emre Kahraman davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.