Kocaeli Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları yine zirvede

Kocaeli 04.04.2017 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları yine zirvede

Kocaeli İl Gençlik Kolları ilçeleri ile 99.72 puanla 81 il arasından Türkiye birincisi oldu

    AK Parti Genel Merkez tarafından AK Parti Bilgi Sistemi (AKBİS) içerisinde oluşturulan ve Teşkilatların parti içi ve parti dışı tüm faaliyetlerinin objektif kriterlerle puanlanarak toplam performanslarının AKBİS üzerinden takip edilmesi ve değerlendirilmesi amacıyla kurgulanan bu sistemde Kocaeli İl Gençlik Kolları ilçeleri ile 99.72 puanla 81 il arasından Türkiye birincisi oldu. KAHRAMAN’DAN TEŞEKKÜR İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman,  birinciliği sosyal medya üzerinden paylaştı. ‘’Emeği geçen tüm gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi. Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de Kahraman’ı ve teşkilatı kutlayanlar arasındaydı. Kocaeli’nin birinciliği taşıdığı sistemde, Nevşehir 96.81 ile takip ederken Sakarya 95.90, Erzincan 85.63 ve beşinci sırada da 74.16 ile Düzce var.
Kocaeli İl Gençlik Kolları ilçeleri ile 99.72 puanla 81 il arasından Türkiye birincisi oldu


 

 

AK Parti Genel Merkez tarafından AK Parti Bilgi Sistemi (AKBİS) içerisinde oluşturulan ve Teşkilatların parti içi ve parti dışı tüm faaliyetlerinin objektif kriterlerle puanlanarak toplam performanslarının AKBİS üzerinden takip edilmesi ve değerlendirilmesi amacıyla kurgulanan bu sistemde Kocaeli İl Gençlik Kolları ilçeleri ile 99.72 puanla 81 il arasından Türkiye birincisi oldu.

KAHRAMAN’DAN TEŞEKKÜR
İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman,  birinciliği sosyal medya üzerinden paylaştı. ‘’Emeği geçen tüm gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi. Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de Kahraman’ı ve teşkilatı kutlayanlar arasındaydı. Kocaeli’nin birinciliği taşıdığı sistemde, Nevşehir 96.81 ile takip ederken Sakarya 95.90, Erzincan 85.63 ve beşinci sırada da 74.16 ile Düzce var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.