KOCAELİ BASIN MÜZESİ GEBZELİ ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Gebze 06.05.2016 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOCAELİ BASIN MÜZESİ GEBZELİ ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Kocaeli Basın Müzesi, Gebze Kroman Çelik İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler müzede keyifli anlar yaşadı.

Türkiye’nin 5 basın müzesinden biri olan ve Türk Basın Tarihi’ne adını altın harflerle yazdıran duayen isimlerin eserlerinin de yer aldığı Kocaeli Basın Müzesi, okul öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde Gebze Kroman Çelik İlkokulu’nda eğitim gören 30 öğrenci, sınıf öğretmeni Yücel Araç ve öğrenci velisi Faruk oruç ile birlikte Basın Müzesi’ndeydi.   Altun aktardı Öğrencileri Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, Başkan Yardımcıları Bahar Kaymakçı Erdoğan ve Nebiye Azak karşıladı. Daha sonra ise öğrencilere müze gezdirildi. Çocuklar, ziyaret ettikleri müzedeki daktilo, fotoğraf makinaları ve özellikle eski fotoğraflara büyük ilgi gösterdiler.  Basın Müzesi’ne gelen çocuklara 16 Ocak Basın Onur Gününe özel bastırılan dergi hediye edildi.   Öğrencilere müzeyi gezdirmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkan Vekili Levent Altun, “Ülkemizin de geleceği için önem arz eden öğrencilerin eğitimlerinde bizim de katkımızın olması mutluluk verici. Onlar bu ülkenin teminatı” ifadelerini kullandı. Başkan Yardımcısı Bahar Kaymakçı Erdoğan ve Nebiye Azak da öğrencilerden gezi sırasında edindikleri bilgi ve anıları hakkında bir mektup yazmalarını isteyerek gönderilecek olan bu mektupları dergi haline getireceklerini ifade etti.
Kocaeli Basın Müzesi, Gebze Kroman Çelik İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler müzede keyifli anlar yaşadı.

Türkiye’nin 5 basın müzesinden biri olan ve Türk Basın Tarihi’ne adını altın harflerle yazdıran duayen isimlerin eserlerinin de yer aldığı Kocaeli Basın Müzesi, okul öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde Gebze Kroman Çelik İlkokulu’nda eğitim gören 30 öğrenci, sınıf öğretmeni Yücel Araç ve öğrenci velisi Faruk oruç ile birlikte Basın Müzesi’ndeydi.

 

Altun aktardı

Öğrencileri Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, Başkan Yardımcıları Bahar Kaymakçı Erdoğan ve Nebiye Azak karşıladı. Daha sonra ise öğrencilere müze gezdirildi. Çocuklar, ziyaret ettikleri müzedeki daktilo, fotoğraf makinaları ve özellikle eski fotoğraflara büyük ilgi gösterdiler.  Basın Müzesi’ne gelen çocuklara 16 Ocak Basın Onur Gününe özel bastırılan dergi hediye edildi.

 

Öğrencilere müzeyi gezdirmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkan Vekili Levent Altun, “Ülkemizin de geleceği için önem arz eden öğrencilerin eğitimlerinde bizim de katkımızın olması mutluluk verici. Onlar bu ülkenin teminatı” ifadelerini kullandı. Başkan Yardımcısı Bahar Kaymakçı Erdoğan ve Nebiye Azak da öğrencilerden gezi sırasında edindikleri bilgi ve anıları hakkında bir mektup yazmalarını isteyerek gönderilecek olan bu mektupları dergi haline getireceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.