Kocaeli Birlikspor'da Yönetim Tamam

Spor 19.08.2017 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli Birlikspor'da Yönetim Tamam

Bir süredir beklenen Kocaeli Birlikspor’un yeni yönetimi önceki gün yemekte görücüye çıktı. Birbirleriyle tanışan yeni yönetim kulübün menfaatiyle ilgili temennilerde bulundu

Sezon sonu değerlendirmesinde kulübü satmayacağını ve güçlü bir yönetimle yoluna devam edeceğini açıklayan Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz yeni yönetimiyle ilk kez bir araya geldi. Başol Steak House’da yemekte buluşan yeni yönetim hem birbirini tanıdı, hem de kulübün geleceği adına beklenti ve temennilerini ortaya koydu.  Birbirlerine kendilerini tanıtan yöneticiler bir sonraki toplantıda görev dağılımı yapacak.   YOLUMUZ ZOR VE UZUN Kulüp başkanı Erhan Yılmaz yemeğin açılış konuşmasında, “Uzun zamandır bir çalışmanın eşiğindeydik. Şuanda bizimle birlikte yürümesini istediğimiz değerli insanlarla bir aradayız. Bana futbolculuğumda yöneticilik yapmış ağabeylerim de var burada. Yolumuz uzun ve meşakkatli. Aramızda olmak isteyen başka arkadaşlarımız da vardı. Ancak tüzük gereği daha fazla sayıda alamadık. İyi bir ekip olacağımızı, sahalarda bu kulübü daha iyi yere getireceğimize inanıyorum. Tek derdimiz spora hizmet etmek.   DEĞERİ ANLAŞILACAK… Ülke futbolunu düşündüğümüzde; yerli oyuncusu yok denecek kadar az olan Süper Lig’e bakınca bizim liglerin ne kadar değerli olduğunu herkes zamanla daha iyi anlayacak. Sizlerle ilgili daha güçlü olacağız. Hepiniz birer Erhan Yılmaz olacaksınız, sesimiz olacaksınız. Belki de bu kulübe benden daha çok şey katacaksınız. Bunun mücadelesini vereceğiz. Bizimle beraber olmak istediğiniz için teşekkür ederim. Herkes birbirini tanısın. Yarın 17.30’da sezon açılışımız var. Orada da halkımızın karşısına çıkacağız” şeklinde konuştu. İŞTE YÖNETİM: Erhan Yılmaz, Murat Pehlivan, Gürsel Çetineser, Sami Durmuşoğlu, Adnan Yaman, Necat Erdeniz Çolak, İrfan Özkartal, Zafer Şahin, Nevzat Bayram, Faruk Karakuzu, Mustafa Yavaş, Orhan Güzel, Ozan Keser, Yahya Öztürk, Murat Koçver, Ozan Denli, Bayram Oral, Mehmet Aktan, Abdullah Köse, Çetin Zerenoğlu, Emrah Alper Bozatlı, Yaşar Arslan, Ömer Taştekin.
Bir süredir beklenen Kocaeli Birlikspor’un yeni yönetimi önceki gün yemekte görücüye çıktı. Birbirleriyle tanışan yeni yönetim kulübün menfaatiyle ilgili temennilerde bulundu

Sezon sonu değerlendirmesinde kulübü satmayacağını ve güçlü bir yönetimle yoluna devam edeceğini açıklayan Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz yeni yönetimiyle ilk kez bir araya geldi. Başol Steak House’da yemekte buluşan yeni yönetim hem birbirini tanıdı, hem de kulübün geleceği adına beklenti ve temennilerini ortaya koydu.  Birbirlerine kendilerini tanıtan yöneticiler bir sonraki toplantıda görev dağılımı yapacak.

 

YOLUMUZ ZOR VE UZUN

Kulüp başkanı Erhan Yılmaz yemeğin açılış konuşmasında, “Uzun zamandır bir çalışmanın eşiğindeydik. Şuanda bizimle birlikte yürümesini istediğimiz değerli insanlarla bir aradayız. Bana futbolculuğumda yöneticilik yapmış ağabeylerim de var burada. Yolumuz uzun ve meşakkatli. Aramızda olmak isteyen başka arkadaşlarımız da vardı. Ancak tüzük gereği daha fazla sayıda alamadık. İyi bir ekip olacağımızı, sahalarda bu kulübü daha iyi yere getireceğimize inanıyorum. Tek derdimiz spora hizmet etmek.

 

DEĞERİ ANLAŞILACAK…

Ülke futbolunu düşündüğümüzde; yerli oyuncusu yok denecek kadar az olan Süper Lig’e bakınca bizim liglerin ne kadar değerli olduğunu herkes zamanla daha iyi anlayacak. Sizlerle ilgili daha güçlü olacağız. Hepiniz birer Erhan Yılmaz olacaksınız, sesimiz olacaksınız. Belki de bu kulübe benden daha çok şey katacaksınız. Bunun mücadelesini vereceğiz. Bizimle beraber olmak istediğiniz için teşekkür ederim. Herkes birbirini tanısın. Yarın 17.30’da sezon açılışımız var. Orada da halkımızın karşısına çıkacağız” şeklinde konuştu.

İŞTE YÖNETİM:

Erhan Yılmaz, Murat Pehlivan, Gürsel Çetineser, Sami Durmuşoğlu, Adnan Yaman, Necat Erdeniz Çolak, İrfan Özkartal, Zafer Şahin, Nevzat Bayram, Faruk Karakuzu, Mustafa Yavaş, Orhan Güzel, Ozan Keser, Yahya Öztürk, Murat Koçver, Ozan Denli, Bayram Oral, Mehmet Aktan, Abdullah Köse, Çetin Zerenoğlu, Emrah Alper Bozatlı, Yaşar Arslan, Ömer Taştekin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.