19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli, Büyük Mitinge hazır!

Kocaeli 18.03.2019 - 17:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli, Büyük Mitinge hazır!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı Kocaeli Mitingi için yarın bugün olacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı Kocaeli Mitingi için bugün ilimizde olacak. 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Miting programlarını sürdüren Başkan Erdoğan, bugün16.30’da Kocaeli ile buluşacak. Erdoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın ve 12 İlçe Belediye Başkan adayı ile beraber Milli İrade Meydanı eski Perşembe pazarı alanında gündemdeki konuları değerlendirecek. HASRET BİTECEK Son olarak iki ay önce ilimize gelerek Belediye Başkan Adaylarını tanıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden Kocaeli ile buluşacak. Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve MHP Teşkilatları, Erdoğan’ın Kocaeli Mitingi için hazırlıklarını tamamladılar. Kentin dört bir yanını afişlerle süsleyen Teşkilatlar, broşürlerle de vatandaşları mitinge davet ettiler. Bununla beraber Belediye Başkan Adayları da saha çalışmasında miting davetinde bulundular. Erdoğan, Kocaeli Mitinginde gündemde ki konuları değerlendirmesinin yanı sıra Kocaeli’ye yapılan yatırımlar ve seçim beyannamesi hakkında da bilgi verecek.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı Kocaeli Mitingi için yarın bugün olacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı Kocaeli Mitingi için bugün ilimizde olacak. 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Miting programlarını sürdüren Başkan Erdoğan, bugün16.30’da Kocaeli ile buluşacak. Erdoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın ve 12 İlçe Belediye Başkan adayı ile beraber Milli İrade Meydanı eski Perşembe pazarı alanında gündemdeki konuları değerlendirecek.

HASRET BİTECEK

Son olarak iki ay önce ilimize gelerek Belediye Başkan Adaylarını tanıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden Kocaeli ile buluşacak. Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve MHP Teşkilatları, Erdoğan’ın Kocaeli Mitingi için hazırlıklarını tamamladılar. Kentin dört bir yanını afişlerle süsleyen Teşkilatlar, broşürlerle de vatandaşları mitinge davet ettiler. Bununla beraber Belediye Başkan Adayları da saha çalışmasında miting davetinde bulundular. Erdoğan, Kocaeli Mitinginde gündemde ki konuları değerlendirmesinin yanı sıra Kocaeli’ye yapılan yatırımlar ve seçim beyannamesi hakkında da bilgi verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.