“Kocaeli’de 150 plazma var!”

Kocaeli 11.06.2020 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Kocaeli’de 150 plazma var!”

Kızılay Çayırova Şube Başkanı Ali Öncü, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ın ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Kocaeli’de Covid-19 hastası olup iyileşenlerin kanından alınan 150 plazma var” dedi. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Kızılay Çayırova Şube Merkezi’ni ziyaret etti. Kuruluşunun 152. Yılı dolayısı ile gerçekleştirilen ziyarette; Kızılay Çayırova Şube Başkanı Ali Öncü, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ayşe Özcan, Baran Aydın, Hasan Karagöz hazır bulundu. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, “Kızılay tam 152 yıldır tüm insanlığa umut oldu. Hizmette sınır tanımadılar. Türkiye’mize, bölgemize faydalı olacağınıza inancımız tam. Bende Kızılay Çayırova üyesiyim. Her güzel işte, gönül birlikteliğince bir aradayız. Kuruluş yılınız sebebi ile de sizlere bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Nice 152. Yıllara diliyorum” diye konuştu. KIZILAY BUTİĞİ AÇILACAK Kızılay Çayırova Şube Başkanı Ali Öncü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yönetimi devralalı bir buçuk yıl oldu. Biz Çayırova’da görevi devralırken Çayırova’yı kapsayıcı bir yönetim oluşturmak istedik. İlk bir yılımızı kendimizi Çayırova’ya anlatarak geçirdik. Bu yıl emeklerimizin karşılığını almaya başladık. Ciddi bir katkımız oldu Çayırova’ya. Çayırova Belediyesi ile ortak bir protokol gerçekleştirdik. Protokol kapsamında Kızılay Butiği olacak ve ihtiyaç sahipleri buradan faydalanabilecek. 150 PLAZMA VAR Kan stoklarımız şu an fazlasıyla dolu. Covid-19 sürecinde azalan kan stokumuz için Çayırova’da siyasi partilerle bir kan bağışı kampanyası düzenledik. Kampanyamızda talep patlaması yaşadık. Kocaeli’de Covid-19 hastası olup iyileşen 150 hastamızdan aldığımız plazma var. Kızılay kök hücre bağışında da çok başarılı oldu. Şu an bulunduğumuz yer kira. Bir yönetim binamızın olması daha iyi olurdu” dedi. Başkan Öncü’nün konuşmasının ardından Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım hediyelerini takdim etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kızılay Çayırova Şube Başkanı Ali Öncü, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ın ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Kocaeli’de Covid-19 hastası olup iyileşenlerin kanından alınan 150 plazma var” dedi.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Kızılay Çayırova Şube Merkezi’ni ziyaret etti.

Kuruluşunun 152. Yılı dolayısı ile gerçekleştirilen ziyarette; Kızılay Çayırova Şube Başkanı Ali Öncü, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ayşe Özcan, Baran Aydın, Hasan Karagöz hazır bulundu. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, “Kızılay tam 152 yıldır tüm insanlığa umut oldu. Hizmette sınır tanımadılar. Türkiye’mize, bölgemize faydalı olacağınıza inancımız tam. Bende Kızılay Çayırova üyesiyim. Her güzel işte, gönül birlikteliğince bir aradayız. Kuruluş yılınız sebebi ile de sizlere bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Nice 152. Yıllara diliyorum” diye konuştu.

KIZILAY BUTİĞİ AÇILACAK

Kızılay Çayırova Şube Başkanı Ali Öncü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yönetimi devralalı bir buçuk yıl oldu. Biz Çayırova’da görevi devralırken Çayırova’yı kapsayıcı bir yönetim oluşturmak istedik. İlk bir yılımızı kendimizi Çayırova’ya anlatarak geçirdik. Bu yıl emeklerimizin karşılığını almaya başladık. Ciddi bir katkımız oldu Çayırova’ya. Çayırova Belediyesi ile ortak bir protokol gerçekleştirdik. Protokol kapsamında Kızılay Butiği olacak ve ihtiyaç sahipleri buradan faydalanabilecek.

150 PLAZMA VAR

Kan stoklarımız şu an fazlasıyla dolu. Covid-19 sürecinde azalan kan stokumuz için Çayırova’da siyasi partilerle bir kan bağışı kampanyası düzenledik. Kampanyamızda talep patlaması yaşadık. Kocaeli’de Covid-19 hastası olup iyileşen 150 hastamızdan aldığımız plazma var. Kızılay kök hücre bağışında da çok başarılı oldu. Şu an bulunduğumuz yer kira. Bir yönetim binamızın olması daha iyi olurdu” dedi. Başkan Öncü’nün konuşmasının ardından Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım hediyelerini takdim etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.