Kocaeli'de Camiye Giren Hırsız Yardım Paralarını Çaldı

Kocaeli 09.11.2015 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli'de Camiye Giren Hırsız Yardım Paralarını Çaldı

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki Şirin Camii'ne giren hırsız, camiye yardım için toplanan paraları çalarak olay yerinden kaçtı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan Şirin Camii'ne giren hırsız, imam odasındaki camiye yardım için toplanan paraları çalarak olay yerinden kaçtı. GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEME ALTINA ALINDI Körfez Atalar Mahallesi Dönmez Sokak üzerinde bulunan Şirin Camii'ne sabah namazı için gelen cami imamı, imam odasının kapısının açık olduğunu gördü. İçeri giren hoca hırsızlık yapıldığını anlayarak durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri camide bulunan güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. 150 TL'Yİ ÇALARAK KAÇTI Kameralarda gece saat 23.30 sıralarında 19 yaşlarında bir şahsın caminin arka tarafındaki kadınlar bölümünden içeri girdiği tespit edildi. Daha sonra hırsızın ikinci kattan aşağı atlayarak imam odasına ulaşıp kapıyı açtığı anlaşıldı. Zanlının, imam odasında bulunan ve camiye yardım amaçlı verilen 150 TL'yi alarak oradan kaçtığı öğrenildi. Aynı kişinin Cuma günü yine imam odasının kapısını zorladığı ve içeride imamı görünce kaçtığı iddia edildi. Polis ekipleri hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.
Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki Şirin Camii'ne giren hırsız, camiye yardım için toplanan paraları çalarak olay yerinden kaçtı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan Şirin Camii'ne giren hırsız, imam odasındaki camiye yardım için toplanan paraları çalarak olay yerinden kaçtı.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEME ALTINA ALINDI

Körfez Atalar Mahallesi Dönmez Sokak üzerinde bulunan Şirin Camii'ne sabah namazı için gelen cami imamı, imam odasının kapısının açık olduğunu gördü. İçeri giren hoca hırsızlık yapıldığını anlayarak durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri camide bulunan güvenlik kameralarını inceleme altına aldı.

150 TL'Yİ ÇALARAK KAÇTI

Kameralarda gece saat 23.30 sıralarında 19 yaşlarında bir şahsın caminin arka tarafındaki kadınlar bölümünden içeri girdiği tespit edildi. Daha sonra hırsızın ikinci kattan aşağı atlayarak imam odasına ulaşıp kapıyı açtığı anlaşıldı. Zanlının, imam odasında bulunan ve camiye yardım amaçlı verilen 150 TL'yi alarak oradan kaçtığı öğrenildi. Aynı kişinin Cuma günü yine imam odasının kapısını zorladığı ve içeride imamı görünce kaçtığı iddia edildi. Polis ekipleri hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.