19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli'de de Kapatıldı!

Kocaeli 25.02.2019 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli'de de Kapatıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı, Batman, Bursa, Kocaeli ve Şanlıurfa'daki beş imam hatip ortaokulunu, "Öğrenci yok" gerekçesiyle kapattı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Batman Mehmet Şimşek İmam Hatip Ortaokulu, Bursa Osmangazi Bisaş İmam Hatip Ortaokulu, Kocaeli Gölcük İhsaniye İmam Hatip Ortaokulu, Kocaeli Gölcük Kuruçeşme İmam Hatip Ortaokulu ve Şanlıurfa Karaköprü Kırkpınar İmam Hatip Ortaokulu'nu "Öğrenci yok" gerekçesiyle kapattı. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Abdülhalik Baş imzasıyla Milli Eğitim Bakanlığına gönderilen yazıda Batman, Bursa, Kocaeli ve Şanlıurfa'daki bazı imam hatip ortaokullarının kapatılması teklif edildi. 5 OKUL İNCELEMEYE ALINDI İncelemeye alınan, Batman Mehmet Şimşek İmam Hatip Ortaokulu'nun, Bursa Osmangazi Bisaş İmam Hatip Ortaokulu'nun, Kocaeli Gölcük İhsaniye İmam Hatip Ortaokulu'nun, Kocaeli Gölcük Kuruçeşme İmam Hatip Ortaokulu'nun ve Şanlıurfa Karaköprü Kırkpınar İmam Hatip Ortaokulu'nun kapatma şartlarını taşıdığı anlaşıldı. GEREKÇE: ÖĞRENCİ AZ Beş okulun kapatma teklifinde, okulların kapatılması talebinin gerekçeleri de belirtildi. Buna göre, beş imam hatip ortaokulunun kapatılması istemine, 'Öğrenci azlığı, okula kayıtlı öğrencilerin başka bir okula nakli, kayıtlı öğrenci bulunmaması' gibi gerekçeler sunuldu.
Milli Eğitim Bakanlığı, Batman, Bursa, Kocaeli ve Şanlıurfa'daki beş imam hatip ortaokulunu, "Öğrenci yok" gerekçesiyle kapattı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Batman Mehmet Şimşek İmam Hatip Ortaokulu, Bursa Osmangazi Bisaş İmam Hatip Ortaokulu, Kocaeli Gölcük İhsaniye İmam Hatip Ortaokulu, Kocaeli Gölcük Kuruçeşme İmam Hatip Ortaokulu ve Şanlıurfa Karaköprü Kırkpınar İmam Hatip Ortaokulu'nu "Öğrenci yok" gerekçesiyle kapattı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Abdülhalik Baş imzasıyla Milli Eğitim Bakanlığına gönderilen yazıda Batman, Bursa, Kocaeli ve Şanlıurfa'daki bazı imam hatip ortaokullarının kapatılması teklif edildi.

5 OKUL İNCELEMEYE ALINDI

İncelemeye alınan, Batman Mehmet Şimşek İmam Hatip Ortaokulu'nun, Bursa Osmangazi Bisaş İmam Hatip Ortaokulu'nun, Kocaeli Gölcük İhsaniye İmam Hatip Ortaokulu'nun, Kocaeli Gölcük Kuruçeşme İmam Hatip Ortaokulu'nun ve Şanlıurfa Karaköprü Kırkpınar İmam Hatip Ortaokulu'nun kapatma şartlarını taşıdığı anlaşıldı.

GEREKÇE: ÖĞRENCİ AZ

Beş okulun kapatma teklifinde, okulların kapatılması talebinin gerekçeleri de belirtildi. Buna göre, beş imam hatip ortaokulunun kapatılması istemine, 'Öğrenci azlığı, okula kayıtlı öğrencilerin başka bir okula nakli, kayıtlı öğrenci bulunmaması' gibi gerekçeler sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.