Kocaeli'de en çok kullanılan bebek isimleri

Kocaeli 13.04.2016 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli'de en çok kullanılan bebek isimleri

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine en çok kullanılan beş bebek isimleri Kocaeli ilinde Erkeklerde, Eymen, Yusuf,Ömer, Hamza,Kerem, Kızlarda ise Zeynep, Elif, Miray,Zehra,Hiranur olmuştur.

Sakarya ‘da en çok kullanılan bebek isimleri Erkeklerde Ömer Asaf, Kızlarda ise Zeynep olmuştur. Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine en çok kullanılan  beş bebek isimleri Sakarya İlinde Erkeklerde, Ömer Asaf,Yusuf, Ömer,Hamza, Eymen, Kızlarda ise Zeynep, Elif, Zümra, Hiranur,Zehra olmuştur. Düzce ‘de en çok kullanılan bebek isimleri Erkeklerde Eymen, Kızlarda ise Zeynep olmuştur. Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine en çok kullanılan beş bebek isimleri Düzce ilinde Erkeklerde, Eymen, Ömer,Berat,Ömer Asaf,Kerem, Kızlarda ise Zeynep, Elif,Miray, Zehra,Zümra olmuştur. Bolu ‘da en çok kullanılan bebek isimleri Erkeklerde Eymen, Kızlarda ise Zeynep olmuştur. Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine en çok kullanılan beş bebek isimleri Bolu ilinde Erkeklerde,Eymen Kerem,Yiğit Berat, Yusuf, Kızlarda ise Zeynep, Elif, Erva,Ecrin,Yağmur olmuştur. Yalova ‘da en çok kullanılan bebek isimleri Erkeklerde Eymen, Kızlarda ise Zeynep olmuştur. Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine en çok kullanılan beş bebek isimleri Yalova ilinde Erkeklerde, Eymen,Miraç, Ömer, Yusuf,Hamza, Kızlarda ise Zeynep, Elif, Eylül,Defne,Hiranur isimleri olmuştur. İstanbul’da en çok kullanılan bebek isimleri Erkeklerde Yusuf, Kızlarda ise Zeynep olmuştur. İstanbul ilinde en çok kullanılan beş bebek isimleri Erkeklerde, Yusuf,Eymen, Ömer,Miraç,Ayaz Kızlarda ise Zeynep,Elif,Hiranur,Miray,Defne olmuştur. Ankara’da en çok kullanılan bebek isimleri Erkeklerde Eymen, Kızlarda ise Zeynep olmuştur. Ankara ilinde en çok kullanılan beş bebek isimleri Erkeklerde, Eymen,Yusuf,Çınar,Miraç,Kerem Kızlarda ise Zeynep,Elif,Miray,Defne,Hiranur olmuştur.
Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine en çok kullanılan beş bebek isimleri Kocaeli ilinde Erkeklerde, Eymen, Yusuf,Ömer, Hamza,Kerem, Kızlarda ise Zeynep, Elif, Miray,Zehra,Hiranur olmuştur.

Sakarya ‘da en çok kullanılan bebek isimleri Erkeklerde Ömer Asaf, Kızlarda ise Zeynep olmuştur.

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine en çok kullanılan  beş bebek isimleri Sakarya İlinde Erkeklerde, Ömer Asaf,Yusuf, Ömer,Hamza, Eymen, Kızlarda ise Zeynep, Elif, Zümra, Hiranur,Zehra olmuştur.

Düzce ‘de en çok kullanılan bebek isimleri Erkeklerde Eymen, Kızlarda ise Zeynep olmuştur.

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine en çok kullanılan beş bebek isimleri Düzce ilinde Erkeklerde, Eymen, Ömer,Berat,Ömer Asaf,Kerem, Kızlarda ise Zeynep, Elif,Miray, Zehra,Zümra olmuştur.

Bolu ‘da en çok kullanılan bebek isimleri Erkeklerde Eymen, Kızlarda ise Zeynep olmuştur.

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine en çok kullanılan beş bebek isimleri Bolu ilinde Erkeklerde,Eymen Kerem,Yiğit Berat, Yusuf, Kızlarda ise Zeynep, Elif, Erva,Ecrin,Yağmur olmuştur.

Yalova ‘da en çok kullanılan bebek isimleri Erkeklerde Eymen, Kızlarda ise Zeynep olmuştur.

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine en çok kullanılan beş bebek isimleri Yalova ilinde Erkeklerde, Eymen,Miraç, Ömer, Yusuf,Hamza, Kızlarda ise Zeynep, Elif, Eylül,Defne,Hiranur isimleri olmuştur.

İstanbul’da en çok kullanılan bebek isimleri Erkeklerde Yusuf, Kızlarda ise Zeynep olmuştur.

İstanbul ilinde en çok kullanılan beş bebek isimleri Erkeklerde, Yusuf,Eymen, Ömer,Miraç,Ayaz Kızlarda ise Zeynep,Elif,Hiranur,Miray,Defne olmuştur.

Ankara’da en çok kullanılan bebek isimleri Erkeklerde Eymen, Kızlarda ise Zeynep olmuştur.

Ankara ilinde en çok kullanılan beş bebek isimleri Erkeklerde, Eymen,Yusuf,Çınar,Miraç,Kerem Kızlarda ise Zeynep,Elif,Miray,Defne,Hiranur olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.