"Kocaeli’de her fikre sahip çıkacağız’’

Kocaeli 15.04.2019 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

"Kocaeli’de her fikre sahip çıkacağız’’

Kocaeli’nin huzur, barış ve mutluluk içerisinde daha güzel bir yaşanan kent olacağının altını çizen Başkan Büyükakın, Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve il yönetiminin yanı sıra AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve yönetimlerini ayrı ayrı makamında konuk etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve il yönetimini makamında konuk etti. Kocaeli’nin huzur, barış ve mutluluk içerisinde, daha güzel yaşanan bir kent olacağının altını çizen Başkan Büyükakın, “Bunu gerçekleştirirken her fikirden, yararlanacağız. Kocaeli’nin, herkesin yaşamaktan gurur duyduğu bir kent olması için tüm kent değerleriyle birlikte hareket edeceğiz” dedi. “İNSANIMIZIN HİZMETİNDE VE GÖNLÜNDE OLACAĞIZ “ DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve yönetimine nazik ziyaretleriyle tebrikleri için teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nin faydası için ortaya konulan her güzel fikre sahip çıkacağız. Vatandaşımızın bilgiye ve hizmete erişimi için tüm iletişim kanallarımız açıktır. Kim olursa olsun kentimizde yaşayan her insanımız Büyükşehir Belediyesi’ne kolaylıkla erişebilecek, istek ve önerilerini iletmede hiçbir engele takılmayacaktır. Çözüm odaklı çalışma prensibiyle hareket ederek, insanımızın hizmetinde ve gönlünde olacağız” ifadelerini sarf etti.
Kocaeli’nin huzur, barış ve mutluluk içerisinde daha güzel bir yaşanan kent olacağının altını çizen Başkan Büyükakın, Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve il yönetiminin yanı sıra AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve yönetimlerini ayrı ayrı makamında konuk etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve il yönetimini makamında konuk etti. Kocaeli’nin huzur, barış ve mutluluk içerisinde, daha güzel yaşanan bir kent olacağının altını çizen Başkan Büyükakın, “Bunu gerçekleştirirken her fikirden, yararlanacağız. Kocaeli’nin, herkesin yaşamaktan gurur duyduğu bir kent olması için tüm kent değerleriyle birlikte hareket edeceğiz” dedi.

“İNSANIMIZIN HİZMETİNDE VE GÖNLÜNDE OLACAĞIZ “

DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve yönetimine nazik ziyaretleriyle tebrikleri için teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nin faydası için ortaya konulan her güzel fikre sahip çıkacağız. Vatandaşımızın bilgiye ve hizmete erişimi için tüm iletişim kanallarımız açıktır. Kim olursa olsun kentimizde yaşayan her insanımız Büyükşehir Belediyesi’ne kolaylıkla erişebilecek, istek ve önerilerini iletmede hiçbir engele takılmayacaktır. Çözüm odaklı çalışma prensibiyle hareket ederek, insanımızın hizmetinde ve gönlünde olacağız” ifadelerini sarf etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.