“Kocaeli’de ilk olacağız”

Çayırova 01.12.2017 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Kocaeli’de ilk olacağız”

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova Gençlik Kolları’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda geleceğin Çayırova’sını değerlendiren Demirci, “Gerçekleştirdiğimiz projelerle Kocaeli’de Çayırova’yı ilk sıraya oturtacağız” dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova Gençlik Kolları’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldı. Geçtiğimiz haftalarda yapılan kongreyle yenilenen Çayırova Gençlik Kolları, Başkan Demirci ile geleceğin Çayırova’sını değerlendirdi. Önemli açıklamalar Başkan Demirci, önümüzde ki günlerde İlçeye 5 yeni okul kazandıracaklarını açıkladı. Önümüzde ki yıl bütün mahalle pazarlarının kaldırılacağını ve semt pazarlarında hizmet verileceğini ifade eden Demirci, 2-3 ay içerisinde Gebze Belediyesi’nin Adem Yavuz Semt pazarını bitirmesiyle, Salı pazarının kaldırılacağını ve Çayırovalıların da faydalanacağını söyledi. BAŞBAKAN YARDIMCISI IŞIK’A TEŞEKKÜR Çayırova’da önemli bir değişim ve dönüşüme imza attıklarını vurgulayan Demirci, “İlk aday olduğumuz zaman ‘Çayırova’yı tanıyamayacağınız bir hale getireceğiz’ Demiştim. Değiştirdik ve şuan vatandaşımız Çayırova’nın değişiminden çok memnun. Seçim zamanı gelmeden Çayırova’yı tanıyamayacaksınız. O eski halinden eser kalmayacak. Çayırova, Marka kentler içinde yerini alacak. Özellikle projelerimizin gerçekleşmesinde Başbakan Yardımcımız Fikri Bey’in çok desteği var. Kendisi Çayırova’ya ayrı bir önem veriyor. Sayesinde Çayırova’ya çok güzel işler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Destekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi. KENDİ BÜTÇEMİZLE YAPTIK Çayırova Kent Parkın çalışmalarında son aşamaya geldiklerini ve Projeyi 2 ay içinde bitireceklerini açıklayan Demirci, 10 ay gibi kısa süre de bitirerek rekor kıracaklarını ifade ederek,   diğer projelerle ilgili şu bilgileri verdi: “Fatih Tüneline revizyon yapılacak oradaki üst geçit kaldırılarak yeni düzenlemeler yapacağız. Caddelerimizi ışıklandırıyoruz. İstiklal caddesine 200 ayrı renkli ışıklandırma yapıyoruz. Bittiğinde her gün ayrı bir ışıklandırma ile cadde renklenecek. Çok ses çıkartacak bir proje olduğuna inanıyoruz. İlçe Emniyet binamız bitmek üzere, çok yakında orayı da taşıyarak emniyet görevlilerimizi taşıyacağız. Projelerimizin Bütün bu harcamaların belediyemizin bütçesi ile yaptık. Kimseye borcumuz yok, çalışanlarımıza borçlarımızı ödedik, projelerimizi bütçemizden gerçekleştirdik. Şuan belediyemizde her şey yolunda.”diye konuştu. ERDOĞAN’I DAVET EDECEK Fatih Caddesinin trafiğe kapatılmasının söz konusu olmadığı dile getiren Demirci, esnafın istemediğini belirterek bu yüzden vazgeçtiklerini bildirdi. Devam eden Projelerin bitiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı davet ederek toplu açılış yapmak istediklerini sözlerine ekleyen Demirci, “Gerçekleştirdiğimiz projelerle Kocaeli’de Çayırova’yı ilk sıraya oturtacağız.” şeklinde konuştu. 
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova Gençlik Kolları’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda geleceğin Çayırova’sını değerlendiren Demirci, “Gerçekleştirdiğimiz projelerle Kocaeli’de Çayırova’yı ilk sıraya oturtacağız” dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova Gençlik Kolları’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldı. Geçtiğimiz haftalarda yapılan kongreyle yenilenen Çayırova Gençlik Kolları, Başkan Demirci ile geleceğin Çayırova’sını değerlendirdi. Önemli açıklamalar Başkan Demirci, önümüzde ki günlerde İlçeye 5 yeni okul kazandıracaklarını açıkladı. Önümüzde ki yıl bütün mahalle pazarlarının kaldırılacağını ve semt pazarlarında hizmet verileceğini ifade eden Demirci, 2-3 ay içerisinde Gebze Belediyesi’nin Adem Yavuz Semt pazarını bitirmesiyle, Salı pazarının kaldırılacağını ve Çayırovalıların da faydalanacağını söyledi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI IŞIK’A TEŞEKKÜR

Çayırova’da önemli bir değişim ve dönüşüme imza attıklarını vurgulayan Demirci, “İlk aday olduğumuz zaman ‘Çayırova’yı tanıyamayacağınız bir hale getireceğiz’ Demiştim. Değiştirdik ve şuan vatandaşımız Çayırova’nın değişiminden çok memnun. Seçim zamanı gelmeden Çayırova’yı tanıyamayacaksınız. O eski halinden eser kalmayacak. Çayırova, Marka kentler içinde yerini alacak. Özellikle projelerimizin gerçekleşmesinde Başbakan Yardımcımız Fikri Bey’in çok desteği var. Kendisi Çayırova’ya ayrı bir önem veriyor. Sayesinde Çayırova’ya çok güzel işler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Destekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

KENDİ BÜTÇEMİZLE YAPTIK

Çayırova Kent Parkın çalışmalarında son aşamaya geldiklerini ve Projeyi 2 ay içinde bitireceklerini açıklayan Demirci, 10 ay gibi kısa süre de bitirerek rekor kıracaklarını ifade ederek,   diğer projelerle ilgili şu bilgileri verdi: “Fatih Tüneline revizyon yapılacak oradaki üst geçit kaldırılarak yeni düzenlemeler yapacağız. Caddelerimizi ışıklandırıyoruz. İstiklal caddesine 200 ayrı renkli ışıklandırma yapıyoruz. Bittiğinde her gün ayrı bir ışıklandırma ile cadde renklenecek. Çok ses çıkartacak bir proje olduğuna inanıyoruz. İlçe Emniyet binamız bitmek üzere, çok yakında orayı da taşıyarak emniyet görevlilerimizi taşıyacağız. Projelerimizin Bütün bu harcamaların belediyemizin bütçesi ile yaptık. Kimseye borcumuz yok, çalışanlarımıza borçlarımızı ödedik, projelerimizi bütçemizden gerçekleştirdik. Şuan belediyemizde her şey yolunda.”diye konuştu.

ERDOĞAN’I DAVET EDECEK

Fatih Caddesinin trafiğe kapatılmasının söz konusu olmadığı dile getiren Demirci, esnafın istemediğini belirterek bu yüzden vazgeçtiklerini bildirdi. Devam eden Projelerin bitiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı davet ederek toplu açılış yapmak istediklerini sözlerine ekleyen Demirci, “Gerçekleştirdiğimiz projelerle Kocaeli’de Çayırova’yı ilk sıraya oturtacağız.” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.