“Kocaeli’de inşa ettiğimiz en büyük eser, mutluluktur”

Kocaeli 09.09.2018 - 13:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Kocaeli’de inşa ettiğimiz en büyük eser, mutluluktur”

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’nin köylerinde vatandaşlarla buluştu, hasbihal etti. Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak şehrimizdeki toplumsal bütünleşmeyi önemsiyoruz vurgusuyla hareket ettiklerini söyleyen Karaosmanoğlu, “Ortaya koyduğumuz tüm eserler insanımız için” dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze ilçesinin Mollafenari, Cumaköy, Kadıllı, Ovacık ve Mudarlı köylerini ziyaret etti. Kocaeli’nin ilçe merkezleri, mahalleri ile köylerinde ki vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelerek hasbihal eden Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimizde ve köylerimizde ortaya koyduğumuz her türlü eser insanımızın huzur ve mutluluğu içindir. Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak şehrimizdeki toplumsal bütünleşmeyi önemsiyoruz. İşte bu nedenle Kocaeli’de inşa ettiğimiz en büyük eser, mutluluktur” açıklamasını yaptı. KÖYLERDE Kİ GENÇLERLE VE YAŞLILARLA DA YAKINDAN İLGİLENDİ Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da yer aldığı ziyaretlerde esnaflara bereketli işler dileyen Başkan Karaosmanoğlu, köylere yapılan parke, bordür, asfalt, sathi kaplama, tarla yolu açımı, içme suyu hatları, yem bitkisi desteklemeleri, spor ve oyun alanları gibi birçok projeyi köylerde gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Fiziki hizmetlerin yanı sıra köylerde eğitim ve sosyal projelere de çok önem verdiklerini belirten Karaosmanoğlu, köylerde ki gençlerle ve yaşlılarla da yakından ilgilendi. “KÖYLÜMÜZÜN KALKINMASI İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ” 2004 yılından itibaren Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli’de ki tüm köylere büyük önem verdiklerini de vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özellikle kırsala yapılan hizmetleri yakından takip ettiğini dile getirerek, “Köylerimizin kalkınması ve gelişmesi için çok özel gayret ediyoruz. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza gereken desteği vererek köylümüzün kalkınması için çaba sarf ediyoruz” açıklamasını yaptı. Ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle de karşılaşan Karaosmanoğlu, ortaya çıkan yeni ihtiyaçların da hızlıca yerine getirileceğini söyledi.
Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’nin köylerinde vatandaşlarla buluştu, hasbihal etti. Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak şehrimizdeki toplumsal bütünleşmeyi önemsiyoruz vurgusuyla hareket ettiklerini söyleyen Karaosmanoğlu, “Ortaya koyduğumuz tüm eserler insanımız için” dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze ilçesinin Mollafenari, Cumaköy, Kadıllı, Ovacık ve Mudarlı köylerini ziyaret etti. Kocaeli’nin ilçe merkezleri, mahalleri ile köylerinde ki vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelerek hasbihal eden Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimizde ve köylerimizde ortaya koyduğumuz her türlü eser insanımızın huzur ve mutluluğu içindir. Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak şehrimizdeki toplumsal bütünleşmeyi önemsiyoruz. İşte bu nedenle Kocaeli’de inşa ettiğimiz en büyük eser, mutluluktur” açıklamasını yaptı.

KÖYLERDE Kİ GENÇLERLE VE YAŞLILARLA DA YAKINDAN İLGİLENDİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da yer aldığı ziyaretlerde esnaflara bereketli işler dileyen Başkan Karaosmanoğlu, köylere yapılan parke, bordür, asfalt, sathi kaplama, tarla yolu açımı, içme suyu hatları, yem bitkisi desteklemeleri, spor ve oyun alanları gibi birçok projeyi köylerde gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Fiziki hizmetlerin yanı sıra köylerde eğitim ve sosyal projelere de çok önem verdiklerini belirten Karaosmanoğlu, köylerde ki gençlerle ve yaşlılarla da yakından ilgilendi.

“KÖYLÜMÜZÜN KALKINMASI İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ”

2004 yılından itibaren Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli’de ki tüm köylere büyük önem verdiklerini de vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özellikle kırsala yapılan hizmetleri yakından takip ettiğini dile getirerek, “Köylerimizin kalkınması ve gelişmesi için çok özel gayret ediyoruz. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza gereken desteği vererek köylümüzün kalkınması için çaba sarf ediyoruz” açıklamasını yaptı. Ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle de karşılaşan Karaosmanoğlu, ortaya çıkan yeni ihtiyaçların da hızlıca yerine getirileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.