Kocaeli'de Kar Yağışı Nedeniyle Araçlar Yolda Kaldı

Kocaeli 09.04.2015 - 17:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli'de Kar Yağışı Nedeniyle Araçlar Yolda Kaldı

KOCAELİ'de dün başlayan ve gece yarısından itibaren devam eden tipiye dönüşen kar yağışı nedeniyle otel ve kayak merkezinin bulunduğu bölgeye zincirsiz çıkmaya çok sayıda araç yolda kaldı.

Kartepe yolunda kar yağışı nedeniyle araçlar yolda kaldı  KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde dün başlayan ve gece yarısından itibaren devam eden tipiye dönüşen kar yağışı nedeniyle otel ve kayak merkezinin bulunduğu bölgeye zincirsiz çıkmaya çok sayıda araç yolda kaldı. Otel bölgesindeki kar kalınlığı da öğlen saatlerinde yarım metrenin üzerine çıktı. Kartepe'de geçen Nisan ayı ortalarına yaklaşılmasına rağmen kar kalınlığı yarım metreyi geçti. En fazla yaşğışı bu yıl alan Kartepe'de 1850 metre rakımlı zirveye yakın noktada bulunan bulunan otel ve kayak merkezine bugün birçok araç sürücüsü zincirsiz ve kar lastiği takmadan çıkmak istedi. Ancak kayan araçclar yolda kaldı. Halen yüksek noktalarda tipi halinde yağış devam ederken, bu araçlar iş makinaları kenara alındı. Minibüsü ile Kartepe otel bölgesine Arap turist götürdüğünü söyleyen Hüseyin Deliveli, şöyle dedi: "Minibüs yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kaymaya başladı. El frenini çekip durmak istememe rağmen araç geriye doğru kaydı. Ne yapacağımızı şaşırdık. İş makineleri bekliyoruz ki yolu açsınlar biz de geriye dönelim." Minibüsün yanı sıra aynı bölgede yolda kalmış çok sayıda araç bulunuyor. Otel yetkilileri kayak merkezine gelmek isteyenlerin kesinlikle kar lastiği ve zincirsiz çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.
KOCAELİ'de dün başlayan ve gece yarısından itibaren devam eden tipiye dönüşen kar yağışı nedeniyle otel ve kayak merkezinin bulunduğu bölgeye zincirsiz çıkmaya çok sayıda araç yolda kaldı.

Kartepe yolunda kar yağışı nedeniyle araçlar yolda kaldı

 KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde dün başlayan ve gece yarısından itibaren devam eden tipiye dönüşen kar yağışı nedeniyle otel ve kayak merkezinin bulunduğu bölgeye zincirsiz çıkmaya çok sayıda araç yolda kaldı. Otel bölgesindeki kar kalınlığı da öğlen saatlerinde yarım metrenin üzerine çıktı.

Kartepe'de geçen Nisan ayı ortalarına yaklaşılmasına rağmen kar kalınlığı yarım metreyi geçti. En fazla yaşğışı bu yıl alan Kartepe'de 1850 metre rakımlı zirveye yakın noktada bulunan bulunan otel ve kayak merkezine bugün birçok araç sürücüsü zincirsiz ve kar lastiği takmadan çıkmak istedi. Ancak kayan araçclar yolda kaldı. Halen yüksek noktalarda tipi halinde yağış devam ederken, bu araçlar iş makinaları kenara alındı.

Minibüsü ile Kartepe otel bölgesine Arap turist götürdüğünü söyleyen Hüseyin Deliveli, şöyle dedi:

"Minibüs yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kaymaya başladı. El frenini çekip durmak istememe rağmen araç geriye doğru kaydı. Ne yapacağımızı şaşırdık. İş makineleri bekliyoruz ki yolu açsınlar biz de geriye dönelim."

Minibüsün yanı sıra aynı bölgede yolda kalmış çok sayıda araç bulunuyor. Otel yetkilileri kayak merkezine gelmek isteyenlerin kesinlikle kar lastiği ve zincirsiz çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Kartepe Yolunda Kar Yağışı Nedeniyle Araçlar Yolda Kaldı,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.