Kocaeli'de Kredi Kartı Dolandırıcılığı İddiası

Kocaeli 16.01.2016 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli'de Kredi Kartı Dolandırıcılığı İddiası

Kocaeli'de bir banka şubesinin ATM'sine yerleştirdikleri düzenekle vatandaşların banka ve kredi kartı bilgilerini kopyalayarak para çektikleri iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli'de bir banka şubesinin ATM'sine yerleştirdikleri düzenekle vatandaşların banka ve kredi kartı bilgilerini kopyalayarak para çektikleri iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kocaeli, Gebze ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcılıklarınca banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, 38 kişinin banka ve kredi kartının kopyalandığının tespit edildiği belirtildi. Zanlılarca elde edilen kart bilgilerinin sahte kartlara aktarılarak, hesaplardan para çekildiğinin belirlendiği ifade edilen açıklamada, soruşturma kapsamında olaya karışan H.Ö., E.T., E.Z., R.O ve M.M.G'nin, Ege ve Marmara bölgelerinde banka ve kredi kartı kopyaladığı kaydedildi. Açıklamada, R.O. ve M.M.G'nin İzmir Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yakalandığı, Kocaeli Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce İstanbul'da yakalanan H.Ö, E.T, ve E.Z'nin ise emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli adliyesine sevk edildikleri bildirildi.
Kocaeli'de bir banka şubesinin ATM'sine yerleştirdikleri düzenekle vatandaşların banka ve kredi kartı bilgilerini kopyalayarak para çektikleri iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli'de bir banka şubesinin ATM'sine yerleştirdikleri düzenekle vatandaşların banka ve kredi kartı bilgilerini kopyalayarak para çektikleri iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, KocaeliGebze ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcılıklarınca banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, 38 kişinin banka ve kredi kartının kopyalandığının tespit edildiği belirtildi. Zanlılarca elde edilen kart bilgilerinin sahte kartlara aktarılarak, hesaplardan para çekildiğinin belirlendiği ifade edilen açıklamada, soruşturma kapsamında olaya karışan H.Ö., E.T., E.Z., R.O ve M.M.G'nin, Ege ve Marmara bölgelerinde banka ve kredi kartı kopyaladığı kaydedildi. Açıklamada, R.O. ve M.M.G'nin İzmir Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yakalandığı, Kocaeli Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce İstanbul'da yakalanan H.Ö, E.T, ve E.Z'nin ise emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli adliyesine sevk edildikleri bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.