Kocaeli'de Okullar Tatil mi?

Kocaeli 07.01.2019 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli'de Okullar Tatil mi?

Kocaeli'de etkili olan kar yağışı sonrası öğrenciler okulların tatil olup olmayacağını merak ederken, Vali Aksoy'dan beklenen açıklama geldi

Kocaeli'de yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrenciler okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Yüzlerce öğrenci, Twitter üzerinden Vali Hüseyin Aksoy'u mesaj yağmuruna tuttu. Öte yandan bir öğrenci, Change.org internet adresinde pazartesi günü eğitime kar yağışı sebebi ile ara verilmesi için imza kampanyası başlattı. İmza kampanyasına 5 saatte binden fazla öğrenci destek verdi. VALİ'DEN AÇIKLAMA Okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili son noktayı ise Vali Aksoy koydu. Aksoy, "Şuan için Kocaeli'de okulların tatil olduğuna dair bir kararımız yok. Sosyal medyada dolaşan haberlere itibar etmeyin. Okullar tatil edilmesi durumunda gerekli duyuru ve açıklama Kocaeli Valiliği tarafından yapılacaktır" ifadelerine yer verdi. 
Kocaeli'de etkili olan kar yağışı sonrası öğrenciler okulların tatil olup olmayacağını merak ederken, Vali Aksoy'dan beklenen açıklama geldi

Kocaeli'de yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrenciler okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Yüzlerce öğrenci, Twitter üzerinden Vali Hüseyin Aksoy'u mesaj yağmuruna tuttu. Öte yandan bir öğrenci, Change.org internet adresinde pazartesi günü eğitime kar yağışı sebebi ile ara verilmesi için imza kampanyası başlattı. İmza kampanyasına 5 saatte binden fazla öğrenci destek verdi.

VALİ'DEN AÇIKLAMA

Okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili son noktayı ise Vali Aksoy koydu. Aksoy, "Şuan için Kocaeli'de okulların tatil olduğuna dair bir kararımız yok. Sosyal medyada dolaşan haberlere itibar etmeyin. Okullar tatil edilmesi durumunda gerekli duyuru ve açıklama Kocaeli Valiliği tarafından yapılacaktır" ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.