KOCAELİ'DE ONBİNLER TERÖRÜ LANETLEDİ!

Kocaeli 25.12.2016 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOCAELİ'DE ONBİNLER TERÖRÜ LANETLEDİ!

Son günlerde artan terör olayları, İzmit’te yapılan yürüyüşle protesto edildi. Gebze’de bir çok dernek ve kuruluş ‘teröre lanet yürüyüşü’ düzenlenmesini istiyor. 38 sivil toplum kuruluşunun işbirliğinden oluşan Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri’nin düzenlediği “Teröre lanet, kardeşliğe evet” mitingi dün büyük bir katılımla gerçekleşti. On binler, teröre lanet yağdırdı. Yürüyüşe kent protokolünün yanı sıra Kocaeli Valisi’de katıldı. 20 BİN TÜRK BAYRAĞI Kocaeli Perşembe Pazarı’nda toplanan kalabalığı 20 bin Türk Bayrağı dağıtıldı. 50 bini aşkın İzmit’li, terörü lanetlemek için bir araya geldi. “Teröre lanet, kardeşliğe evet” mitingine, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,Ak Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz,il Emniyet Müdürü Necati Denizci, KOÜ Rektöru Sadettin Hülagü, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, belediye başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.  YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ Olumsuz bir durum yaşanmaması için emniyet güçleri HDP binası önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Vatandaşlar HDP binası önünden geçerken 'Mecliste PKK istemiyoruz‘ ve 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganlarıyla yürüdü.  GEBZE’DE YÜRÜMEK İSTİYOR Kocaeli’de ki mitinge Gebze’den de çok sayıda vatandaş katılırken, Gebze’li STK ve kurumlar, şehit acısını yüreğinde hisseden Gebze’nin de teröre lanet için yürümek istediğini dile getirdi. OHAL kapsamında yürüyüşlere izin verilmezken, Kocaeli’de ki yürüyüşe izin verilmesinden sonra Gebze’de de böylesi bir etkinliğe izin verilebileceği belirtildi

Son günlerde artan terör olayları, İzmit’te yapılan yürüyüşle protesto edildi. Gebze’de bir çok dernek ve kuruluş ‘teröre lanet yürüyüşü’ düzenlenmesini istiyor.

38 sivil toplum kuruluşunun işbirliğinden oluşan Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri’nin düzenlediği “Teröre lanet, kardeşliğe evet” mitingi dün büyük bir katılımla gerçekleşti. On binler, teröre lanet yağdırdı. Yürüyüşe kent protokolünün yanı sıra Kocaeli Valisi’de katıldı.

20 BİN TÜRK BAYRAĞI

Kocaeli Perşembe Pazarı’nda toplanan kalabalığı 20 bin Türk Bayrağı dağıtıldı. 50 bini aşkın İzmit’li, terörü lanetlemek için bir araya geldi. “Teröre lanet, kardeşliğe evet” mitingine, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,Ak Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz,il Emniyet Müdürü Necati Denizci, KOÜ Rektöru Sadettin Hülagü, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, belediye başkanları ve binlerce vatandaş katıldı. 

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Olumsuz bir durum yaşanmaması için emniyet güçleri HDP binası önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Vatandaşlar HDP binası önünden geçerken 'Mecliste PKK istemiyoruz‘ ve 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganlarıyla yürüdü. 

GEBZE’DE YÜRÜMEK İSTİYOR

Kocaeli’de ki mitinge Gebze’den de çok sayıda vatandaş katılırken, Gebze’li STK ve kurumlar, şehit acısını yüreğinde hisseden Gebze’nin de teröre lanet için yürümek istediğini dile getirdi. OHAL kapsamında yürüyüşlere izin verilmezken, Kocaeli’de ki yürüyüşe izin verilmesinden sonra Gebze’de de böylesi bir etkinliğe izin verilebileceği belirtildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.