Kocaeli'de önemli proje! 12 ay ücretsiz eğitim

Kocaeli 12.02.2016 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli'de önemli proje! 12 ay ücretsiz eğitim

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü, Avrupa Birliği destekli "Ağ ve Fiber Optik Eğitim Merkezi" Projesi kapsamında, fiber optik teknikerleri yetiştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde, "Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi" hibe programı kapsamında Avrupa Birliği'nden 262 bin 607 avro hibe alınacak.   İzmit Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde kurulacak Fiber ve Ağ Teknolojileri Eğitim Merkezinde, 100 lise, 100 üniversite öğrencisine 12 aylık proje sürecinde ücretsiz mesleki eğitimler sunulacak.   Proje kapsamında, 2-8 hafta sürecek staj eğitiminin ardından staj ve mesleki rehberlik faaliyetlerinin yanı sıra Yaygınlaştırma Faaliyetleri yapılacak. Ayrıca kurs sonrası staj eğitimi görecek öğrenciler mesleki rehberlik hizmetinden de yararlanacak. Projeye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi dışında, Kocaeli Sanayi Odası destek sunuyor.   Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş'un imza attığı sözleşmeyle "Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi" hibe programı kapsamında Avrupa Birliği'nden 262 bin 607 avro hibe alınacak.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü, Avrupa Birliği destekli "Ağ ve Fiber Optik Eğitim Merkezi" Projesi kapsamında, fiber optik teknikerleri yetiştirilecek.
Büyükşehir Belediyesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde, "Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi" hibe programı kapsamında Avrupa Birliği'nden 262 bin 607 avro hibe alınacak.

 

İzmit Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde kurulacak Fiber ve Ağ Teknolojileri Eğitim Merkezinde, 100 lise, 100 üniversite öğrencisine 12 aylık proje sürecinde ücretsiz mesleki eğitimler sunulacak.

 

Proje kapsamında, 2-8 hafta sürecek staj eğitiminin ardından staj ve mesleki rehberlik faaliyetlerinin yanı sıra Yaygınlaştırma Faaliyetleri yapılacak. Ayrıca kurs sonrası staj eğitimi görecek öğrenciler mesleki rehberlik hizmetinden de yararlanacak. Projeye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi dışında, Kocaeli Sanayi Odası destek sunuyor.

 

Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş'un imza attığı sözleşmeyle "Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi" hibe programı kapsamında Avrupa Birliği'nden 262 bin 607 avro hibe alınacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.