Kocaeli'de PKK/KCK operasyonu

Asayiş 08.10.2020 - 16:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli'de PKK/KCK operasyonu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK Terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine ve engellenmesine yönelik düzenlediği operasyonda 7 kişiyi yakaladı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine ve engellenmesine yönelik Sosyal Medya hesapları üzerinden, PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaptıkları tespit edilen 7 şüpheli şahıs için operasyon düzenledi. Gözaltına alınan zanlılar 08.10.2020 tarihinde adli makamlara sevk edildi. Adliyedeki işlemlerin ardından 3 şüpheli şahıs tutuklanırken, 4 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü il genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini açıklamasında bulundu.  

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK Terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine ve engellenmesine yönelik düzenlediği operasyonda 7 kişiyi yakaladı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine ve engellenmesine yönelik Sosyal Medya hesapları üzerinden, PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaptıkları tespit edilen 7 şüpheli şahıs için operasyon düzenledi. Gözaltına alınan zanlılar 08.10.2020 tarihinde adli makamlara sevk edildi. Adliyedeki işlemlerin ardından 3 şüpheli şahıs tutuklanırken, 4 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü il genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.