Kocaeli'de soğuklar nezaman gidecek?

Kocaeli 10.01.2017 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli'de soğuklar nezaman gidecek?

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün raporuna göre, soğuk ve yağışlı hava bölgemizdeki etkisini cuma gününe kadar sürdürecek.    BUGÜN YAĞMUR Meteoroloiji’ye göre bugün bölgemizde karla karışık yağmur bekleniyor. Yarın ve Perşembe günü yeniden kar yağacak. Cuma günü gündüz sıcaklığı 6 dereceye yükselecek ve yağış kesilecek. Gece sıcaklıkları bugün (-4), yarın (-5) derece olacak.  

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün raporuna göre, soğuk ve yağışlı hava bölgemizdeki etkisini cuma gününe kadar sürdürecek. 
 

BUGÜN YAĞMUR
Meteoroloiji’ye göre bugün bölgemizde karla karışık yağmur bekleniyor. Yarın ve Perşembe günü yeniden kar yağacak. Cuma günü gündüz sıcaklığı 6 dereceye yükselecek ve yağış kesilecek. Gece sıcaklıkları bugün (-4), yarın (-5) derece olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.