19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’de vaka sayıları yükseldi

Siyaset 29.07.2020 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli’de vaka sayıları yükseldi

CHP Gebze İlçe eski Başkanı Musa Yılmaz son günlerde yükselişe geçen korona virüs vakaları ile alakalı vatandaşları uyararak, “Kocaeli ve çevre il ve ilçelerimiz de salgın yeniden yükselişe geçmiş bulunmaktadır” dedi. Son günlerde yükselişe geçen korona virüs vakaları ile alakalı CHP Gebze İlçe eski Başkanı Musa Yılmaz uyarılarda bulundu. Vatandaşlara ikinci dalga riskine karşın evlerinde kalması yönünde uyarılarda bulunan eski Başkan Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Covid-19 salgını son günler de yeniden yükselişe geçmiş bulunmaktadır. Bizler yalnızca kendimiz den sorumlu insanlar değiliz. Evimizde eşimiz, çocuklarımız, torunlarımız ve çevremiz de komşularımız var. Bu sıkıntılı süreçte lütfen çok dikkatli olalım. KOCAELİ VE ÇEVRE İL VE İLÇELERİMİZ DE SALGIN YENİDEN YÜKSELİŞE GEÇTİ Zorunluluk dışında kalabalık ortamlara girmeyelim. Maskesiz çıkmayalım, sosyal mesafeyi koruyalım hatta mümkünse evde kalalım. Evet, ülkemiz de halkımız vatandaşlarımız ekonomik olarak çok zor durum da geçim sıkıntısı çekmektedir bunun da farkındayız. Ancak bu Covid-19 salgınına karşı gerekli önlemleri almazsak ülke ekonomisi daha da çok zarar görecektir. Sorumluluk bilinci için de normale dönünceye kadar bir süre dışarı çıkmamaya gayret gösterelim. Özellikle Kocaeli ve çevre il ve ilçelerimiz de salgın yeniden yükselişe geçmiş bulunmaktadır. Gerekli önlemleri almamız önemlidir.”

CHP Gebze İlçe eski Başkanı Musa Yılmaz son günlerde yükselişe geçen korona virüs vakaları ile alakalı vatandaşları uyararak, “Kocaeli ve çevre il ve ilçelerimiz de salgın yeniden yükselişe geçmiş bulunmaktadır” dedi.

Son günlerde yükselişe geçen korona virüs vakaları ile alakalı CHP Gebze İlçe eski Başkanı Musa Yılmaz uyarılarda bulundu. Vatandaşlara ikinci dalga riskine karşın evlerinde kalması yönünde uyarılarda bulunan eski Başkan Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Covid-19 salgını son günler de yeniden yükselişe geçmiş bulunmaktadır. Bizler yalnızca kendimiz den sorumlu insanlar değiliz. Evimizde eşimiz, çocuklarımız, torunlarımız ve çevremiz de komşularımız var. Bu sıkıntılı süreçte lütfen çok dikkatli olalım.

KOCAELİ VE ÇEVRE İL VE İLÇELERİMİZ DE SALGIN YENİDEN YÜKSELİŞE GEÇTİ

Zorunluluk dışında kalabalık ortamlara girmeyelim. Maskesiz çıkmayalım, sosyal mesafeyi koruyalım hatta mümkünse evde kalalım. Evet, ülkemiz de halkımız vatandaşlarımız ekonomik olarak çok zor durum da geçim sıkıntısı çekmektedir bunun da farkındayız. Ancak bu Covid-19 salgınına karşı gerekli önlemleri almazsak ülke ekonomisi daha da çok zarar görecektir. Sorumluluk bilinci için de normale dönünceye kadar bir süre dışarı çıkmamaya gayret gösterelim. Özellikle Kocaeli ve çevre il ve ilçelerimiz de salgın yeniden yükselişe geçmiş bulunmaktadır. Gerekli önlemleri almamız önemlidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.