Kocaeli'deki okullarda süt dağıtımı başladı

Kocaeli 09.02.2016 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli'deki okullarda süt dağıtımı başladı

Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın “Okul sütü Projesi” bu yıl dördüncü kez gerçekleştiriliyor.

 Kocaeli'deki okullarda süt dağıtımı haftanın üç günü (Pazartesi-Çarşamba –Cuma) 200 ml süt dağıtımı mayıs ayının sonuna kadar devam edecek.     2012-2013 Eğitim- öğretim yılının ikinci yarısında başlatılan Okul sütü projesi kapsamında ilimizde bu yıl hariç üç yılda ilkokul, anaokulu, uygulamalı ve anasınıflarına veli izin belgeleri ile süte alerjisi olan öğrenciler haricindeki tüm öğrencilere 19,5 milyon paket süt dağıtımı yapıldı. 130 BİN ÖĞRENCİ SÜT İÇECEK İlimizde bu yıl okul sütü projesi kapsamında 467 okulda 67 ilkokul, anaokulu, uygulamalı ve anasınıflarında haftanın üç günü 130 bin öğrenciye 31 Mayıs 2016 tarihine kadar süt dağıtılacak. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen okul sütü projesi bundan sonra iki yıl daha devam edecek. 
Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın “Okul sütü Projesi” bu yıl dördüncü kez gerçekleştiriliyor.
 Kocaeli'deki okullarda süt dağıtımı haftanın üç günü (Pazartesi-Çarşamba –Cuma) 200 ml süt dağıtımı mayıs ayının sonuna kadar devam edecek.  

 

2012-2013 Eğitim- öğretim yılının ikinci yarısında başlatılan Okul sütü projesi kapsamında ilimizde bu yıl hariç üç yılda ilkokul, anaokulu, uygulamalı ve anasınıflarına veli izin belgeleri ile süte alerjisi olan öğrenciler haricindeki tüm öğrencilere 19,5 milyon paket süt dağıtımı yapıldı.

130 BİN ÖĞRENCİ SÜT İÇECEK
İlimizde bu yıl okul sütü projesi kapsamında 467 okulda 67 ilkokul, anaokulu, uygulamalı ve anasınıflarında haftanın üç günü 130 bin öğrenciye 31 Mayıs 2016 tarihine kadar süt dağıtılacak. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen okul sütü projesi bundan sonra iki yıl daha devam edecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.