Kocaeli’den Adalet mitingine çıkarma!

Kocaeli 10.07.2017 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli’den Adalet mitingine çıkarma!

Kılıçdaroğlu’nun başlattığı 25 günlük Adalet Yürüyüşü’nün tamamlandığı Maltepe mitinginde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, yaklaşık 3 milyon katılımcı olduğunu belirterek Türkiye’nin adalete susadığını söyledi. Akar, Kocaeli’den de övgü ile bahsetti.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 25 günlük Adalet Yürüyüşü’nün ardından Maltepe Meydanı’nda düzenlenen mitingde canlı yayın konuğu oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşünü tamamlamasını bekleyen milyonlarca kişi alanda yerini alırken, canlı yayına konuk olan Akar, yürüyüş boyunca kortejde bulunduğunun altını çizerek, “25 gündür kortejdeydim. Tüylerim diken diken. Beni en çok heyecanlandıran Kocaeli etabıydı” dedi. KOCAELİ’DEN İNSAN SELİ Kocaeli örgütlerinin önemli bir destek ile yürüyüşe katıldığını ifade eden Akar, “Kocaeli müthişti. Her yerden insan seli aktı. Genel Başkanımız büyük bir tarih yazdı. Bugün de bu tabloya bakınca insan gözyaşlarını zor tutuyor. Bu kadar insan da dışarıda giriş yapmak için bekliyor. Ülkenin adalet talebi var. 3 milyon kişinin katılımını bekliyoruz. 25 gün yerel yönetimlerimiz harika bir organizasyon yaptı. Emniyet güçlerimiz de bizi korumak için elinden geleni yaptı” dedi. TÜRKİYE ADALETE SUSADI Yürüyüşe katılımın yaklaşık 3 milyon kişi olduğunu yineleyen ve bu durumun CHP’de hedef yükseltmeye yönelik bir durum olduğuna dikkat çeken Akar, “Bu yürüyüşle dünyada rekor kırdık. Bu alan dolar mı endişesi vardı ama görüyoruz ki Türkiye adalete susadı. Bu yüzden önce adaleti sağlamamız gerekiyor. CHP’nin vekillerinin ne kadar adaletten yana olduğunu herkes biliyor ama bunu belki yansıtmak noktasında eksik kalıyoruz. Çıta çok yükseldi. Bundan sonra ki adımlarımız çok daha önemli” ifadelerine yer verdi.
Kılıçdaroğlu’nun başlattığı 25 günlük Adalet Yürüyüşü’nün tamamlandığı Maltepe mitinginde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, yaklaşık 3 milyon katılımcı olduğunu belirterek Türkiye’nin adalete susadığını söyledi. Akar, Kocaeli’den de övgü ile bahsetti.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 25 günlük Adalet Yürüyüşü’nün ardından Maltepe Meydanı’nda düzenlenen mitingde canlı yayın konuğu oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşünü tamamlamasını bekleyen milyonlarca kişi alanda yerini alırken, canlı yayına konuk olan Akar, yürüyüş boyunca kortejde bulunduğunun altını çizerek, “25 gündür kortejdeydim. Tüylerim diken diken. Beni en çok heyecanlandıran Kocaeli etabıydı” dedi.

KOCAELİ’DEN İNSAN SELİ

Kocaeli örgütlerinin önemli bir destek ile yürüyüşe katıldığını ifade eden Akar, “Kocaeli müthişti. Her yerden insan seli aktı. Genel Başkanımız büyük bir tarih yazdı. Bugün de bu tabloya bakınca insan gözyaşlarını zor tutuyor. Bu kadar insan da dışarıda giriş yapmak için bekliyor. Ülkenin adalet talebi var. 3 milyon kişinin katılımını bekliyoruz. 25 gün yerel yönetimlerimiz harika bir organizasyon yaptı. Emniyet güçlerimiz de bizi korumak için elinden geleni yaptı” dedi.

TÜRKİYE ADALETE SUSADI

Yürüyüşe katılımın yaklaşık 3 milyon kişi olduğunu yineleyen ve bu durumun CHP’de hedef yükseltmeye yönelik bir durum olduğuna dikkat çeken Akar, “Bu yürüyüşle dünyada rekor kırdık. Bu alan dolar mı endişesi vardı ama görüyoruz ki Türkiye adalete susadı. Bu yüzden önce adaleti sağlamamız gerekiyor. CHP’nin vekillerinin ne kadar adaletten yana olduğunu herkes biliyor ama bunu belki yansıtmak noktasında eksik kalıyoruz. Çıta çok yükseldi. Bundan sonra ki adımlarımız çok daha önemli” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.