Kocaeli’den Etiyopya’ya 32 bin adet Kuran-ı Kerim

Kocaeli 13.10.2020 - 15:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli’den Etiyopya’ya 32 bin adet Kuran-ı Kerim

Hayrat Vakfı öncülüğünde, Kocaeli Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin katkılarıyla Etiyopya’ya 32 bin adet Kuran-ı Kerim gönderildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ın katılımı ile Hayrat Vakfı öncülüğünde; Kocaeli Büyükşehir, Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası Belediyelerinin, ve vatandaşların katkılarıyla Etiyopya (Habeşistan)’a 32 bin adet Kuran-ı Kerim gönderim töreni düzenlendi. Törende yardımlarla ilgili konuşan Başkan Vekili Çakmak, “Yüzde 40’ı Müslüman olan Etiyopya halkına dinimizi daha rahat koşullarda okuyup, öğrenebilmeleri için yardım göndermiş bulunmaktayız. Allah bu yardımda katkısı olan herkesten razı olsun ” ifadelerini kullandı.    

Hayrat Vakfı öncülüğünde, Kocaeli Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin katkılarıyla Etiyopya’ya 32 bin adet Kuran-ı Kerim gönderildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ın katılımı ile Hayrat Vakfı öncülüğünde; Kocaeli Büyükşehir, Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası Belediyelerinin, ve vatandaşların katkılarıyla Etiyopya (Habeşistan)’a 32 bin adet Kuran-ı Kerim gönderim töreni düzenlendi. Törende yardımlarla ilgili konuşan Başkan Vekili Çakmak, “Yüzde 40’ı Müslüman olan Etiyopya halkına dinimizi daha rahat koşullarda okuyup, öğrenebilmeleri için yardım göndermiş bulunmaktayız. Allah bu yardımda katkısı olan herkesten razı olsun ” ifadelerini kullandı.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.