“Kocaeli’den yönetilmek istemiyoruz”

Kocaeli 29.06.2020 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Kocaeli’den yönetilmek istemiyoruz”

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Darıca Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk, “İstanbul’un arka bahçesi ve Kocaeli’nin üvey evladı olmaktan kurtulacak kendi kararlarını alan bir kent olacağız. Artık Kocaeli’den yönetilmek istemiyoruz” dedi. CHP Darıca İlçe eski Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Darıca Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan’ın TBMM’ne sundukları Gebze’nin İl olması yasa teklifi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Törk yaptığı açıklamada, “Gebze’mizin il olması hakkında; Kocaeli Vekillerimiz Sn. Haydar Akar ve Sn. Tahsin Tarhan’ın TBMM’ye sundukları Gebze’nin İl olması yasa teklifi bir partinin veya siyasi görüşünün beklentisini değil, Gebze’de yaşayan 750 bin insanımızın beklentisini yansıtmaktadır. Bu teklife Kocaeli’nin 13 vekilinin de imza atarak destek vermesini bekliyoruz” dedi. “KOCAELİ’DEN YÖNETİLEN BİR KENT OLMAK İSTEMİYORUZ” Gebze il olursa bölgemize ve burada yaşayan her insanımıza sayısız faydaları olacaktır.” diyen Törk, “İstanbul’un arka bahçesi ve Kocaeli’nin üvey evladı olmaktan kurtulacak kendi kararlarını alan bir kent olacağız. Artık Kocaeli’den yönetilen siyaset, Kocaeli’den yönetilen kamu hizmeti, Kocaeli’den yönetilen spor kulüpleri, Kocaeli’den yönetilen meslek odaları, Kocaeli’den yönetilen STK’lar, Kocaeli’den yönetilen üniversiteler, Kocaeli’den yönetilen hastaneler, ve daha fazlasını is-te-mi-yor-uz....” şeklinde konuştu. FARKINDALIK YARATARAK SESİMİZİ YÜKSELTMELİYİZ Sözlerini tüm Gebzelileri bir araya gelmeye davet ederek devam ettiren Törk, “Örnek olarak Son 10 yılda Darıca’mızın Büyükşehirden hakkı olan yatırımları alamadığını bizzat yaşayıp, belgeleyerek Bölge insanına yapılan haksızlığın mücadelesini verdim. Bu haksızlık diğer ilçelerimiz içinde geçerlidir. Hakkı yenen gençlerimiz için, kadınlarımızın ve çocuklarımızın geleceği için Gebze Büyükşehirli İl olmalı. Bu süreçte Özellikle Gebze Ticaret Odası başta olmak üzere Tüm meslek odalarımız, tüm STK’lar taraftar derneklerimiz, gençlerimiz, kadınlarımız siyasi görüşü ne olursa olsun Gebze’miz için bir araya gelmelidir. Farklı ve içeriği zengin programlar ile farkındalık yaratarak Sesimizi yükseltmeliyiz. #Gebzeilolmalı” ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Darıca Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk, “İstanbul’un arka bahçesi ve Kocaeli’nin üvey evladı olmaktan kurtulacak kendi kararlarını alan bir kent olacağız. Artık Kocaeli’den yönetilmek istemiyoruz” dedi.

CHP Darıca İlçe eski Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Darıca Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan’ın TBMM’ne sundukları Gebze’nin İl olması yasa teklifi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Törk yaptığı açıklamada, “Gebze’mizin il olması hakkında; Kocaeli Vekillerimiz Sn. Haydar Akar ve Sn. Tahsin Tarhan’ın TBMM’ye sundukları Gebze’nin İl olması yasa teklifi bir partinin veya siyasi görüşünün beklentisini değil, Gebze’de yaşayan 750 bin insanımızın beklentisini yansıtmaktadır. Bu teklife Kocaeli’nin 13 vekilinin de imza atarak destek vermesini bekliyoruz” dedi.

“KOCAELİ’DEN YÖNETİLEN BİR KENT OLMAK İSTEMİYORUZ”

Gebze il olursa bölgemize ve burada yaşayan her insanımıza sayısız faydaları olacaktır.” diyen Törk, “İstanbul’un arka bahçesi ve Kocaeli’nin üvey evladı olmaktan kurtulacak kendi kararlarını alan bir kent olacağız. Artık Kocaeli’den yönetilen siyaset, Kocaeli’den yönetilen kamu hizmeti, Kocaeli’den yönetilen spor kulüpleri, Kocaeli’den yönetilen meslek odaları, Kocaeli’den yönetilen STK’lar, Kocaeli’den yönetilen üniversiteler, Kocaeli’den yönetilen hastaneler, ve daha fazlasını is-te-mi-yor-uz....” şeklinde konuştu.

FARKINDALIK YARATARAK SESİMİZİ YÜKSELTMELİYİZ

Sözlerini tüm Gebzelileri bir araya gelmeye davet ederek devam ettiren Törk, “Örnek olarak Son 10 yılda Darıca’mızın Büyükşehirden hakkı olan yatırımları alamadığını bizzat yaşayıp, belgeleyerek Bölge insanına yapılan haksızlığın mücadelesini verdim. Bu haksızlık diğer ilçelerimiz içinde geçerlidir. Hakkı yenen gençlerimiz için, kadınlarımızın ve çocuklarımızın geleceği için Gebze Büyükşehirli İl olmalı. Bu süreçte Özellikle Gebze Ticaret Odası başta olmak üzere Tüm meslek odalarımız, tüm STK’lar taraftar derneklerimiz, gençlerimiz, kadınlarımız siyasi görüşü ne olursa olsun Gebze’miz için bir araya gelmelidir. Farklı ve içeriği zengin programlar ile farkındalık yaratarak Sesimizi yükseltmeliyiz. #Gebzeilolmalı” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.