19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli Emlakçılar Odası için bomba iddia!

Kocaeli 30.10.2020 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Kocaeli Emlakçılar Odası için bomba iddia!

Kocaeli Emlakçılar Odası yönetim kurulu üyesi Adem Kabul, bugün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, oda başkanı Alpay Hacıoğlu’nu topa tuttu. Hacıoğlu’nun Kocaeli Emlakçılar Odası Gebze şubesinin açılmasını engellediği iddia ederek zehir zemberek açıklamalar yapan Kabul, Hacıoğlu’nu istifaya davet etti. Kadem Kabul yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Saygı değer meslektaşlarım…Kocaeli Emlakçılar odası seçimlerinde sözüme itimat edip desteğini esirgemeyen tüm meslektaşlarımın affına sığınarak içinde bulunduğum durumu paylaşmak istiyorum.. Bildiğiniz üzere seçim öncesinde çalışmalarda oda başkanı Alpay Hacıoğlu’nun şeref namus sözü diye vaatte bulunduğu emlakçılar odası Gebze şubesinin üyelere sistemsel olarak hizmet verememesi sorun teşkil ediyordu.. Gebze, darıca, çayırova, dilovası ilçelerindeki meslektaşlarımızın hizmet alabilmesi için Gebze şubesinin yetkilendirilmesi gerekiyordu fakat 3 yıldır her ay olağan yönetim Kurulu toplantısında bu konuyu gündeme getirilip sonuç alınmamasının üzerine duyarlı davranan yönetim kurulu ; "namus şeref önemli kavramdır" başkanın sözüne bari biz sahip çıkalım düşüncesiyle hareket edip resmi dilekçe ile Gebze şubesini toplantıda oylamaya sunup olumlu sonuçlandırma kararı almıştır.. Namus şeref sözü verip tutmayan başkan bu gelişmenin üzerine GEBZE ŞUBESİNE YETKİ VERİLMEYECEK,AÇTIRMAM SİZE O ŞUBEYİ, BU KARARIN KARŞISINDAYIM, KARARA ŞERH KOYARIM diyerek gerçek yüzünü göstermiştir.. Üzüntüyle ve şaşkınlıkla şahit olduğumuz bu durum DÖNEN DOLAPLARIN açığa çıkmasına önayak olmuştur.. (yakında paylaşacağım) ŞEREF NAMUS SÖZÜ verip sözünü tutmayan birinin meslek odasının başkanı olmaması gerektiğine inanıyor ve bundan sonraki süreçte üyelerimizin ve mesleğimizin menfaati için Alpay Hacıoğlu’nun İSTİFA etmesi gerektiğine inanıyorum.. İnsan ADAM olmayınca, ADAMLIK insana zor gelir.. Saygılar.. Kocaeli emlakçılar odası Yönetim kurulu üyesi Adem KABUL

Kocaeli Emlakçılar Odası yönetim kurulu üyesi Adem Kabul, bugün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, oda başkanı Alpay Hacıoğlu’nu topa tuttu. Hacıoğlu’nun Kocaeli Emlakçılar Odası Gebze şubesinin açılmasını engellediği iddia ederek zehir zemberek açıklamalar yapan Kabul, Hacıoğlu’nu istifaya davet etti.

Kadem Kabul yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Saygı değer meslektaşlarım…Kocaeli Emlakçılar odası seçimlerinde sözüme itimat edip desteğini esirgemeyen tüm meslektaşlarımın affına sığınarak içinde bulunduğum durumu paylaşmak istiyorum..

Bildiğiniz üzere seçim öncesinde çalışmalarda oda başkanı Alpay Hacıoğlu’nun şeref namus sözü diye vaatte bulunduğu emlakçılar odası Gebze şubesinin üyelere sistemsel olarak hizmet verememesi sorun teşkil ediyordu..

Gebze, darıca, çayırova, dilovası ilçelerindeki meslektaşlarımızın hizmet alabilmesi için Gebze şubesinin yetkilendirilmesi gerekiyordu fakat 3 yıldır her ay olağan yönetim Kurulu toplantısında bu konuyu gündeme getirilip sonuç alınmamasının üzerine duyarlı davranan yönetim kurulu ; "namus şeref önemli kavramdır" başkanın sözüne bari biz sahip çıkalım düşüncesiyle hareket edip resmi dilekçe ile Gebze şubesini toplantıda oylamaya sunup olumlu sonuçlandırma kararı almıştır..

Namus şeref sözü verip tutmayan başkan bu gelişmenin üzerine GEBZE ŞUBESİNE YETKİ VERİLMEYECEK,AÇTIRMAM SİZE O ŞUBEYİ, BU KARARIN KARŞISINDAYIM, KARARA ŞERH KOYARIM diyerek gerçek yüzünü göstermiştir..

Üzüntüyle ve şaşkınlıkla şahit olduğumuz bu durum DÖNEN DOLAPLARIN açığa çıkmasına önayak olmuştur.. (yakında paylaşacağım)

ŞEREF NAMUS SÖZÜ verip sözünü tutmayan birinin meslek odasının başkanı olmaması gerektiğine inanıyor ve bundan sonraki süreçte üyelerimizin ve mesleğimizin menfaati için Alpay Hacıoğlu’nun İSTİFA etmesi gerektiğine inanıyorum..

İnsan ADAM olmayınca, ADAMLIK insana zor gelir.. Saygılar..

Kocaeli emlakçılar odası

Yönetim kurulu üyesi

Adem KABUL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.