Kocaeli Emniyet ‘Vur Vur İnlesin’ dedi

Kocaeli 19.05.2020 - 15:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli Emniyet ‘Vur Vur İnlesin’ dedi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile ekip otoları Kocaeli sokaklarında Gençlik Marşı’nı Kocaelilere dinletti. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Covid-19 tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile buruk geçiyor. Resmi törenlere katılan sınırlı sayıda protokol ile kutlanan 19 Mayıs, ilçe belediyelerinin ‘Moral Otobüs’leri ile biraz da olsa eğlenceli geçti. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ise ekip araçları ise Kocaeli sokaklarında Gençlik Marşı’nı dinleterek, ‘Vur Vur İnlesin’ dedi.   İŞTE O GÖRÜNTÜLER...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile ekip otoları Kocaeli sokaklarında Gençlik Marşı’nı Kocaelilere dinletti.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Covid-19 tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile buruk geçiyor. Resmi törenlere katılan sınırlı sayıda protokol ile kutlanan 19 Mayıs, ilçe belediyelerinin ‘Moral Otobüs’leri ile biraz da olsa eğlenceli geçti. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ise ekip araçları ise Kocaeli sokaklarında Gençlik Marşı’nı dinleterek, ‘Vur Vur İnlesin’ dedi.

 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.