Kocaeli, EURO 2024’e hazır olacak

Spor 04.01.2018 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli, EURO 2024’e hazır olacak

Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Adaylık Koordinasyon Kocaeli toplantısına katıldı.

UEFA Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasının ülkemizde düzenlenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığınca UEFA’ya adaylık başvurusunda bulunulmasının ardından aday kentlerdeki koordinasyon çalışmaları başladı. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde ve hükümetin teminatı altında yürütülen adaylık çalışmaları doğrultusunda Kocaeli’nin de şampiyonaya ev sahipliği yapacağının açıklanmasının ardından Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Adaylık Koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu’nun katılımlarıyla yapıldı. TOPLANTIYA TÜM PAYDAŞLAR KATILDI Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın önderliğinde yürütülen adaylık çalışmaları doğrultusunda Kocaeli’nin de şampiyonaya ev sahipliği yapacağının gündeme gelmesiyle çalışmalara hız verildi. Bu kapsamda Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri başta olmak üzere Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve diğer yetkililer de hazır bulundu. AKSOY,“ŞAMPİYONAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARINI GÖZDEN GEÇİRDİK” Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Kocaeli 2024 yılında gerçekleşecek Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında Türkiye’nin adaylığı çerçevesinde şampiyonanın oynanması planlanan illerden biridir. Bugün Futbol Federasyonu yetkilileri, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilgili kurumlarımıza bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Kocaeli bu şampiyonaya hazırlık çalışmalarını gözden geçirdik. Kurumlarımızın yaptığı çalışmalar gayet olumlu bir şekilde devam ediyor. Temennimiz ev sahipliği fırsatı yakalayarak ülkemiz ve Kocaeli bu şampiyonaya ev sahipliği yapmasıdır” dedi. KARAOSMANOĞLU, “ŞUAN DA TAAHÜTLERİMİZİ VERİYORUZ” Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında Türkiye’nin aday olması ve ayrıca aday kentler arasında Kocaeli’nin de olması bizlere mutluluk vermiştir. Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşım, çevre ve diğer ödevlerimizi 2024 yılına kadar mutlaka yerine getireceğiz. Şuan da taahhütlerimizi veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli EURO 2024’e hazır olacak” açıklamasını yaptı. Toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Euro 2024 adaylık süreci ile ilgili gerçekleştirdiği sunumun ardından tüm katılımcılar günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.
Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Adaylık Koordinasyon Kocaeli toplantısına katıldı.

UEFA Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasının ülkemizde düzenlenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığınca UEFA’ya adaylık başvurusunda bulunulmasının ardından aday kentlerdeki koordinasyon çalışmaları başladı. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde ve hükümetin teminatı altında yürütülen adaylık çalışmaları doğrultusunda Kocaeli’nin de şampiyonaya ev sahipliği yapacağının açıklanmasının ardından Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Adaylık Koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu’nun katılımlarıyla yapıldı.

TOPLANTIYA TÜM PAYDAŞLAR KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın önderliğinde yürütülen adaylık çalışmaları doğrultusunda Kocaeli’nin de şampiyonaya ev sahipliği yapacağının gündeme gelmesiyle çalışmalara hız verildi. Bu kapsamda Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri başta olmak üzere Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

AKSOY,“ŞAMPİYONAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARINI GÖZDEN GEÇİRDİK”

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Kocaeli 2024 yılında gerçekleşecek Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında Türkiye’nin adaylığı çerçevesinde şampiyonanın oynanması planlanan illerden biridir. Bugün Futbol Federasyonu yetkilileri, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilgili kurumlarımıza bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Kocaeli bu şampiyonaya hazırlık çalışmalarını gözden geçirdik. Kurumlarımızın yaptığı çalışmalar gayet olumlu bir şekilde devam ediyor. Temennimiz ev sahipliği fırsatı yakalayarak ülkemiz ve Kocaeli bu şampiyonaya ev sahipliği yapmasıdır” dedi.

KARAOSMANOĞLU, “ŞUAN DA TAAHÜTLERİMİZİ VERİYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında Türkiye’nin aday olması ve ayrıca aday kentler arasında Kocaeli’nin de olması bizlere mutluluk vermiştir. Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşım, çevre ve diğer ödevlerimizi 2024 yılına kadar mutlaka yerine getireceğiz. Şuan da taahhütlerimizi veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli EURO 2024’e hazır olacak” açıklamasını yaptı. Toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Euro 2024 adaylık süreci ile ilgili gerçekleştirdiği sunumun ardından tüm katılımcılar günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.