19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nden Davet

29.12.2017 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nden Davet

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Hedef Gazetesi’ni ziyaret ederek 16 Ocak Basın Onur Günü münasebeti ile gerçekleştirilecek Türk Dünyası Gazetecileri Zirvesi ve Gazetecilik Yarışması Ödül Töreni’ne davet etti.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun ve beraberindeki Yunus Kahraman ile İsa Turhan gazetemize ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, “16 Ocak 1923’te Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi destekleyen 6 büyük gazetenin başyazarı ile gerçekleştirdiği basın toplantısı yıldönümü münasebeti ile düzenlenen Basın Onur Günü’ne sizleri davet ediyorum. TEŞEKKÜR EDERİZ 16 Ocak Salı günü Türk Dünyası Gazetecileri Zirvesi ve Gazetecilik Yarışması Ödül Töreni’nde sizleri aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır.” dedi. Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini dile getiren gazetemiz Haber Sorumlusu Adnan Ayvaz, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun ve beraberindeki Yunus Kahraman ile İsa Turhan’a teşekkürlerini iletti. 
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Hedef Gazetesi’ni ziyaret ederek 16 Ocak Basın Onur Günü münasebeti ile gerçekleştirilecek Türk Dünyası Gazetecileri Zirvesi ve Gazetecilik Yarışması Ödül Töreni’ne davet etti.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun ve beraberindeki Yunus Kahraman ile İsa Turhan gazetemize ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, “16 Ocak 1923’te Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi destekleyen 6 büyük gazetenin başyazarı ile gerçekleştirdiği basın toplantısı yıldönümü münasebeti ile düzenlenen Basın Onur Günü’ne sizleri davet ediyorum.

TEŞEKKÜR EDERİZ

16 Ocak Salı günü Türk Dünyası Gazetecileri Zirvesi ve Gazetecilik Yarışması Ödül Töreni’nde sizleri aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır.” dedi. Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini dile getiren gazetemiz Haber Sorumlusu Adnan Ayvaz, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun ve beraberindeki Yunus Kahraman ile İsa Turhan’a teşekkürlerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.