KOCAELİ GAZETECİLER CEMİYETİNDEN ÖNEMLİ DUYURU

29.01.2016 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOCAELİ GAZETECİLER CEMİYETİNDEN ÖNEMLİ DUYURU

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üye kartlarının Şubat ayında yenilenecek olması sebebiyle bir duyuru yaynlıadı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin üye kartlarının Şubat 2016 yılı itibariyle yenilenecek olması, gerekse Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından tarafımızdan istenen evraklarla alakalı bilgilerin doğru ve sağlıklı bir şekilde ulaştırılması için sizlerden desteklerinizi beklemekteyiz. Bu manada Sarı Basın Kartı olan üyelerimizin kartlarının arkalı önlü fotoğraflarını, BYEGM'ye Sarı Basın Kartı başvurusu yapan arkadaşlarında bilgilerini ulaştırmalarını talep ediyoruz. Sarı Basın Kartı ile alakalı olarak önümüzdeki günlerde sizlerden gelen bilgiler ışığında evrakların tamamlanması sonrası siz değerli üyelerimiz ile ilgili BYEGM yetkilileri ile görüşme yapacağız. Bunun için ivedi olarak bilgilerinizi kogacem@gmail.comadresine iletmenizi rica ediyoruz.   Bu konudaki sorularınızı gerek mail adresimize gerekse Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol'un 0532 308 87 77 numaralı telefonunu arayarak iletebilirsiniz.
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üye kartlarının Şubat ayında yenilenecek olması sebebiyle bir duyuru yaynlıadı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin üye kartlarının Şubat 2016 yılı itibariyle yenilenecek olması, gerekse Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından tarafımızdan istenen evraklarla alakalı bilgilerin doğru ve sağlıklı bir şekilde ulaştırılması için sizlerden desteklerinizi beklemekteyiz.
Bu manada Sarı Basın Kartı olan üyelerimizin kartlarının arkalı önlü fotoğraflarını, BYEGM'ye Sarı Basın Kartı başvurusu yapan arkadaşlarında bilgilerini ulaştırmalarını talep ediyoruz.
Sarı Basın Kartı ile alakalı olarak önümüzdeki günlerde sizlerden gelen bilgiler ışığında evrakların tamamlanması sonrası siz değerli üyelerimiz ile ilgili BYEGM yetkilileri ile görüşme yapacağız. Bunun için ivedi olarak bilgilerinizi kogacem@gmail.comadresine iletmenizi rica ediyoruz.
 
Bu konudaki sorularınızı gerek mail adresimize gerekse Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol'un 0532 308 87 77 numaralı telefonunu arayarak iletebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.