KOCAELİ HEMŞERİ DERNEKLERİ YEMEKTE BULUSTU

Kocaeli 07.01.2017 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KOCAELİ HEMŞERİ DERNEKLERİ YEMEKTE BULUSTU

Kocaeli Vanlılar Dernegi Onursal Başkanı Ömer Gögerçin Dostlarıyla Birlikte Simitland Cafede Bir Araya Geldi.

    Yemekte bir araya gelen dernek başkanları hem samimi bir sohbet ortamında buluştular, hemde hemşerimiz dernekleri olarak ilimizin ve ülkemizin sorunlarını konuştular.   Ev sahipliği üstlenen iş adamı Ömer Gögerçin konuşma yaparak; "Bugün bu programı düzenleyerek siz değerli dernek başkanlarım ve değerli dostlarımla bir araya gelmek istememin sebebi, samimi bir sohbet ortamında birlik ve beraberliğimi sağlamak ve memleketimiz için hayırlı işler yapmak adına dahada güçlenmektedir." Dedi.   Yemek programı sonrasında bütün dernek başkanları tek tek söz alarak yeni bir oluşum için fikir birliğinde bulunarak yeniden toplanma kararı aldılar.   Katılım Sağlayan Dernekler Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başk. A.Cihat Hatipoğlu  Kocaeli Ağrılılar Dernegi Başk. Şefik Alpaslan Kocaeli Sivaslılar Dernegi Başk. Nevzat Kaleli Kocaeli Vanlılar Dernegi Başk. Murat Gögerçin Kocaeli Kars-Ardahan-Iğdır Dernegi Başk. Necdet Karakaş Kocaeli Bingöllüler Dernegi Başk. Ali Değirmenci  Kocaeli Gaziantepliler Derneği Başkanı. Ahmet Öner Marmara Mardinliler Dernegi Bask. Ekrem Güneri Kocaeli Muş Ovası Dernegi Başk. M.Aydın Mutlu Kocaeli Artvinliler Dernegi Bask. Mikail Kalyoncu Kocaeli Tokatlılar Derneği Başk. Turan Şahin
Kocaeli Vanlılar Dernegi Onursal Başkanı Ömer Gögerçin Dostlarıyla Birlikte Simitland Cafede Bir Araya Geldi.
 
 
Yemekte bir araya gelen dernek başkanları hem samimi bir sohbet ortamında buluştular, hemde hemşerimiz dernekleri olarak ilimizin ve ülkemizin sorunlarını konuştular.
 
Ev sahipliği üstlenen iş adamı Ömer Gögerçin konuşma yaparak; "Bugün bu programı düzenleyerek siz değerli dernek başkanlarım ve değerli dostlarımla bir araya gelmek istememin sebebi, samimi bir sohbet ortamında birlik ve beraberliğimi sağlamak ve memleketimiz için hayırlı işler yapmak adına dahada güçlenmektedir." Dedi.
 
Yemek programı sonrasında bütün dernek başkanları tek tek söz alarak yeni bir oluşum için fikir birliğinde bulunarak yeniden toplanma kararı aldılar.
 
Katılım Sağlayan Dernekler
Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başk. A.Cihat Hatipoğlu 
Kocaeli Ağrılılar Dernegi Başk. Şefik Alpaslan
Kocaeli Sivaslılar Dernegi Başk. Nevzat Kaleli
Kocaeli Vanlılar Dernegi Başk. Murat Gögerçin
Kocaeli Kars-Ardahan-Iğdır Dernegi Başk. Necdet Karakaş
Kocaeli Bingöllüler Dernegi Başk. Ali Değirmenci 
Kocaeli Gaziantepliler Derneği Başkanı. Ahmet Öner
Marmara Mardinliler Dernegi Bask. Ekrem Güneri
Kocaeli Muş Ovası Dernegi Başk. M.Aydın Mutlu
Kocaeli Artvinliler Dernegi Bask. Mikail Kalyoncu
Kocaeli Tokatlılar Derneği Başk. Turan Şahin
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.