19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli için ALARM!

Kocaeli 28.07.2017 - 00:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli için ALARM!

Meteoroloji, Marmara'nın güney ve doğusu için gök gürültülü sağanak uyarısında bulunarak özellikle 5 kent için sel alarmı verdi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü,  Marmara Bölgesinin güney ve doğusu için gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu. 5 İL İÇİN SEL UYARISI Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, yurdun kuzeybatı kesimlerinde devam eden gök gürültülü sağanak yağışların bu gece ve yarın sabah saatlerinde  Balıkesir,  Bursa,  Yalova,  Kocaeli ve  Sakarya çevrelerinde kuvvetli (21-50 milimetre) olmasının beklendiği bildirildi. Vatandaşlar, sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.
Meteoroloji, Marmara'nın güney ve doğusu için gök gürültülü sağanak uyarısında bulunarak özellikle 5 kent için sel alarmı verdi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü,  Marmara Bölgesinin güney ve doğusu için gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

5 İL İÇİN SEL UYARISI

Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, yurdun kuzeybatı kesimlerinde devam eden gök gürültülü sağanak yağışların bu gece ve yarın sabah saatlerinde  Balıkesir,  Bursa,  Yalova,  Kocaeli ve  Sakarya çevrelerinde kuvvetli (21-50 milimetre) olmasının beklendiği bildirildi.

Vatandaşlar, sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.