19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kocaeli ile birlikte büyük zaferlere!”

Kocaeli 26.05.2019 - 17:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Kocaeli ile birlikte büyük zaferlere!”

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI FATİH ERBAKAN KOCAELİ’DE KONUŞTU:

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen iftar programında konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan “Yüce Allah bizlere Kocaeli Teşkilatlarımızla birlikte en büyük zaferlere ulaşmayı nasip etsin” dedi. Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı tarafından Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla Antikkapı Restoran'da iftar programı gerçekleştirildi. İl Başkanı Mehmet Aras’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Yücel Mollaismailoğlu, Zafer Emanetoğlu, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Necati Aslan, Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı, Bursa İl Başkanı Naim Öztürk, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi. İLK SEÇİMDE MECLİSTEYİZ İftar öncesi programın açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras “Tam 40 yıldır önümüze çıkan tüm engellere rağmen milli görüş bayrağını yere düşürmeyen kardeşlerimiz ve Erbakan hocamızın varisleri ilimize hoş geldiniz. Sizlere bir müjde vermek istiyorum. Yıllardır siyasetin içinde olan bir insan olarak şunu söylüyorum ilk seçimde mecliste olacağız. Bayramın 1’inci gününde hepinizi il binamızın önünde bir araya gelmeye davet ediyorum. Orada öyle bir kalabalık olacağız ki 5 aylık bir partinin ne kadar güçlü olduğunu hep birlikte göstereceğiz” diye konuştu. İKİNCİ KIRK YIL Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan “Yüce Allah bizlere Kocaeli Teşkilatlarımızla birlikte en büyük zaferlere ulaşmayı nasip etsin. Değerli İl Başkanımız Mehmet Aras beye ilerleyen yaşına rağmen son nefesine kadar bu davaya çıkması nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bizlere İslam’ı doğru olarak tanıtan, İslam’ın cihat dini olduğunu yine hatırlatan büyük dava adamı Erbakan hocamıza rahmet diliyoruz. Dün akşam Erbakan hocamızın binası olan yerel merkez binamızın önünde bir iftar yaptık. Orada ikinci 40 yıl dönemini başlattığımızı ifade ettik. ADİL BİR DÜNYA İÇİN Adil bir dünya için Yeniden Refah Partisini kurduk. Bu yüzden 23 Kasım'da abdestimizi aldık ve bu kutlu kervanı yola çıkardık. Bütün derdi bu iktidar gitsin olan, gözü hiçbir şey görmeyen bir muhalefet var. Kendisi kazanmak için değil karşıdakini kaybettirmek için çalışan bir muhalefet var. Sadece eleştiren, çözüm üretmeyeni kin siyaseti yapan bir muhalefet var. İktidarın yaptığı bir camii ve üniversiteyi bile eleştiren bir muhalefetle karşı karşıyayız” açıklamasında bulundu.
YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI FATİH ERBAKAN KOCAELİ’DE KONUŞTU:

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen iftar programında konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan “Yüce Allah bizlere Kocaeli Teşkilatlarımızla birlikte en büyük zaferlere ulaşmayı nasip etsin” dedi. Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı tarafından Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla Antikkapı Restoran'da iftar programı gerçekleştirildi. İl Başkanı Mehmet Aras’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Yücel Mollaismailoğlu, Zafer Emanetoğlu, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Necati Aslan, Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı, Bursa İl Başkanı Naim Öztürk, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

İLK SEÇİMDE MECLİSTEYİZ

İftar öncesi programın açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras “Tam 40 yıldır önümüze çıkan tüm engellere rağmen milli görüş bayrağını yere düşürmeyen kardeşlerimiz ve Erbakan hocamızın varisleri ilimize hoş geldiniz. Sizlere bir müjde vermek istiyorum. Yıllardır siyasetin içinde olan bir insan olarak şunu söylüyorum ilk seçimde mecliste olacağız. Bayramın 1’inci gününde hepinizi il binamızın önünde bir araya gelmeye davet ediyorum. Orada öyle bir kalabalık olacağız ki 5 aylık bir partinin ne kadar güçlü olduğunu hep birlikte göstereceğiz” diye konuştu.

İKİNCİ KIRK YIL

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan “Yüce Allah bizlere Kocaeli Teşkilatlarımızla birlikte en büyük zaferlere ulaşmayı nasip etsin. Değerli İl Başkanımız Mehmet Aras beye ilerleyen yaşına rağmen son nefesine kadar bu davaya çıkması nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bizlere İslam’ı doğru olarak tanıtan, İslam’ın cihat dini olduğunu yine hatırlatan büyük dava adamı Erbakan hocamıza rahmet diliyoruz. Dün akşam Erbakan hocamızın binası olan yerel merkez binamızın önünde bir iftar yaptık. Orada ikinci 40 yıl dönemini başlattığımızı ifade ettik.

ADİL BİR DÜNYA İÇİN

Adil bir dünya için Yeniden Refah Partisini kurduk. Bu yüzden 23 Kasım'da abdestimizi aldık ve bu kutlu kervanı yola çıkardık. Bütün derdi bu iktidar gitsin olan, gözü hiçbir şey görmeyen bir muhalefet var. Kendisi kazanmak için değil karşıdakini kaybettirmek için çalışan bir muhalefet var. Sadece eleştiren, çözüm üretmeyeni kin siyaseti yapan bir muhalefet var. İktidarın yaptığı bir camii ve üniversiteyi bile eleştiren bir muhalefetle karşı karşıyayız” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.