Kocaeli İstihdamda Mesafe Kat Etti!

Kocaeli 24.01.2018 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli İstihdamda Mesafe Kat Etti!

Kocaeli Valiliği koordinasyonluğunda ‘İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri’ ( KOİF’18 ) Protokol İmza Töreni, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. İmza töreninde konuşan Vali Aksoy, “Kocaeli, Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip kentimizdir ve istihdamda önemli mesafeler kat etmiştir.” dedi.

5-6-7 Nisan 2018 tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleşecek olan KOİF’18 de;  ilimiz ve çevre illerde ikamet eden, tüm iş arayanlara, daha iyi şartlarda iş arayanlara, iş hayatına yeni atılacak olan kişilere, yeni mezun olan ya da olacak lise ve üniversite mezunu gençlerimize, staj başvurusunda bulunmak isteyen tüm öğrencilerin bilgi alabilecekleri, 14 kamu kurum ve 87 özel sektör işletmesi ve 101 firma ( 130 stant) yer alacak. Makam Toplantı salonunda yapılan protokol imza törenine,  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra;  Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik ve protokol imzalayacak kurumlar olan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Yrd. Doç. Dr. Fatih Akbulut, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut katıldı. FUAR ÖNEMLİ KATKI SUNACAK! Vali Aksoy imza töreninde yaptığı konuşmasında, “Bugün Kocaeli İstihdam Fuarı ve Kariyer Günlerinin yapılması ile ilgili kurumlarımızla bir işbirliği protokolü imzalamak üzere bir araya geldik.  Valiliğimiz koordinasyonunda, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüz, Büyükşehir Belediyemiz, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Kocaeli Sanayi Odası ve Kocaeli Ticaret Odası ile bir protokol imzalayacağız. Kocaeli; Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip kentimizdir ve istihdamda önemli mesafeler kat etmiştir. Kocaeli Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunuyor. Böylesine önemli bir kentte kurumlarımızla işbirliği içerisinde bir İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri düzenleyerek, işverenin aradığı nitelikteki insanları onlara sunma ve nitelikli işgücü piyasası yaratma anlamında bu fuarımız önemli katkı sunacaktır. 5-6-7 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek KOİF’18 fuarımızın hem iş dünyamıza, hem de Kocaeli’mize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.  İstihdam Fuarına emeği geçen tüm kurumlara teşekkür eden Vali Aksoy konuşmasının ardından, hayırlı olsun dilekleriyle Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri İşbirliği Protokolü’nü imzaladı.
Kocaeli Valiliği koordinasyonluğunda ‘İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri’ ( KOİF’18 ) Protokol İmza Töreni, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. İmza töreninde konuşan Vali Aksoy, “Kocaeli, Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip kentimizdir ve istihdamda önemli mesafeler kat etmiştir.” dedi.

5-6-7 Nisan 2018 tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleşecek olan KOİF’18 de;  ilimiz ve çevre illerde ikamet eden, tüm iş arayanlara, daha iyi şartlarda iş arayanlara, iş hayatına yeni atılacak olan kişilere, yeni mezun olan ya da olacak lise ve üniversite mezunu gençlerimize, staj başvurusunda bulunmak isteyen tüm öğrencilerin bilgi alabilecekleri, 14 kamu kurum ve 87 özel sektör işletmesi ve 101 firma ( 130 stant) yer alacak. Makam Toplantı salonunda yapılan protokol imza törenine,  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra;  Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik ve protokol imzalayacak kurumlar olan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Yrd. Doç. Dr. Fatih Akbulut, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut katıldı.

FUAR ÖNEMLİ KATKI SUNACAK!

Vali Aksoy imza töreninde yaptığı konuşmasında, “Bugün Kocaeli İstihdam Fuarı ve Kariyer Günlerinin yapılması ile ilgili kurumlarımızla bir işbirliği protokolü imzalamak üzere bir araya geldik.  Valiliğimiz koordinasyonunda, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüz, Büyükşehir Belediyemiz, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Kocaeli Sanayi Odası ve Kocaeli Ticaret Odası ile bir protokol imzalayacağız. Kocaeli; Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip kentimizdir ve istihdamda önemli mesafeler kat etmiştir. Kocaeli Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunuyor. Böylesine önemli bir kentte kurumlarımızla işbirliği içerisinde bir İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri düzenleyerek, işverenin aradığı nitelikteki insanları onlara sunma ve nitelikli işgücü piyasası yaratma anlamında bu fuarımız önemli katkı sunacaktır. 5-6-7 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek KOİF’18 fuarımızın hem iş dünyamıza, hem de Kocaeli’mize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.  İstihdam Fuarına emeği geçen tüm kurumlara teşekkür eden Vali Aksoy konuşmasının ardından, hayırlı olsun dilekleriyle Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri İşbirliği Protokolü’nü imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.