Kocaeli Kitap Fuarı’nda yüzler gülüyor

Kocaeli 09.05.2018 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli Kitap Fuarı’nda yüzler gülüyor

10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda okurların da, yayınevlerinin de, yazarların da yüzü gülüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda okurların da, kitapevlerinin de yazarların da yüzü gülüyor. Okurlar kitapların ve çeşitlerinden memnun, kitapevi sahipleri kitap satışlarından yazarlar ise kendilerine gösterilen ilgiden memnun. OKURLAR DA YAZARLAR DA MEMNUN İlk gününden itibaren çok yoğun ilgi gören 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda kendilerine uygun kitapları bulan çocukları sevinci görülmeye değer. Aynı şekilde aradıkları nadide kitapları sahaflarda bulduklarında büyük mutluluk hisseden kitap kurtlarının yanı sıra yaptıkları fuara özel indirimler sayesinde çok sayıda kitap satan yayınevleri de sevinçli. Fuarda söyleşilere katılan ve imza etkinlikleri düzenleyen yazarlar ise okurlarının kendilerine gösterdiği ilgiden son derece mutlu.
10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda okurların da, yayınevlerinin de, yazarların da yüzü gülüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda okurların da, kitapevlerinin de yazarların da yüzü gülüyor. Okurlar kitapların ve çeşitlerinden memnun, kitapevi sahipleri kitap satışlarından yazarlar ise kendilerine gösterilen ilgiden memnun.

OKURLAR DA YAZARLAR DA MEMNUN

İlk gününden itibaren çok yoğun ilgi gören 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda kendilerine uygun kitapları bulan çocukları sevinci görülmeye değer. Aynı şekilde aradıkları nadide kitapları sahaflarda bulduklarında büyük mutluluk hisseden kitap kurtlarının yanı sıra yaptıkları fuara özel indirimler sayesinde çok sayıda kitap satan yayınevleri de sevinçli. Fuarda söyleşilere katılan ve imza etkinlikleri düzenleyen yazarlar ise okurlarının kendilerine gösterdiği ilgiden son derece mutlu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.