Kocaeli, ‘Marka Şehir’ olacak!

Darıca 06.02.2019 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli, ‘Marka Şehir’ olacak!

MİLLET İTTİFAKI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KAMAN 2023 KOCAELİ VİZYONUNU ANLATTI

HABER: ÖMÜR KAVRAN İYİ Parti ve CHP’nin oluşturduğu Millet İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, seçilmesi hedeflerini anlattı. Kaman, “Kendi kendine yeten bir Kocaeli olacak. 2 yılda 6 Milyar TL borcu ödeyeceğiz, hortumları keseceğiz ve Kocaeli marka şehir olacak.”dedi.  Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman, beraberinde Darıca İlçe yönetimiyle birlikte gazetemizi, ziyaret ederek yerel seçimler üzerine değerlendirmelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde Kocaeli vizyonunu anlatan Kaman, “Kendi kendine yeten bir Kocaeli olacak. Betonlaşmayı, modernleşme sanmayan bir anlayışa sahip olacağız. Kocaeli’yi marka şehir yapacağız. Ciddi sıkıntılar var. Bu kentin mimari açıdan estetiği yok. Bu geleneği oluşturmak gerekiyor. Modern kentleşme hayali varken, hedeflerin rotasına rantı koymuşlar. İnsanlar sıkıntı çekiyor.” dedi. VİZYONLU BAKIŞ AÇISIYLA Kocaeli’nin devasa bir köye dönüştüğünü belirten Millet İttifakı Adayı Kaman, “Projelerin hepsi hayal oldu. Bununla birlikte 6 Milyar TL borç ile Türkiye’nin en borçlu belediyesi haline geldi. Ortada bir eser bile yok. Biz seçildiğimiz takdirde hem hizmet üreteceğiz, hem de iki yıl içinde bu borcu bitireceğiz. Bunun içinde hortumcuları keseceğiz. AK Parti ülkeyi, bir krizden aldı, 16 yılda yeni bir kriz noktasına getirdi. Vizyonlu bir bakış açısıyla Kocaeli için en güzel işleri, halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Her kuruşu halkımız için harcayacağız.”diye konuştu. AK PARTİ’NİN SİHRİ BOZULACAK 1 Şubat’ta seçim startını veren Kaman, sahada gördüğü havayla ilgili olarak, “Halkımızın güzel bir teveccühü var. İnsanların AK Parti’den ciddi bir dönüşü var. Maalesef Kocaeli’de yaşanabilecek bir kent havası yok. Anketlere baktığımız zaman çok yüksek bir oy farkı yok. Önümüzdeki iki aylık süreçte arada ki farkın kaybolduğunu göreceğiz. AK Parti içerisinde ciddi bir sıkıntı var. Onların bu seçimde sihirlerinin bozulacağı yerler arasında Kocaeli’de var. 31 Mart akşamı göreceğiz ki Kocaeli’de bu sihir bozulmuş olacak. Bu seçimlerde hem yaptığımız İttifak hem de halkımızın gösterdiği teveccühten dolayı umutluyuz. Sandıklardan çıkan sonuca da saygı duyacağız.”dedi.
MİLLET İTTİFAKI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KAMAN 2023 KOCAELİ VİZYONUNU ANLATTI

HABER: ÖMÜR KAVRAN

İYİ Parti ve CHP’nin oluşturduğu Millet İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, seçilmesi hedeflerini anlattı. Kaman, “Kendi kendine yeten bir Kocaeli olacak. 2 yılda 6 Milyar TL borcu ödeyeceğiz, hortumları keseceğiz ve Kocaeli marka şehir olacak.”dedi. 

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman, beraberinde Darıca İlçe yönetimiyle birlikte gazetemizi, ziyaret ederek yerel seçimler üzerine değerlendirmelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde Kocaeli vizyonunu anlatan Kaman, “Kendi kendine yeten bir Kocaeli olacak. Betonlaşmayı, modernleşme sanmayan bir anlayışa sahip olacağız. Kocaeli’yi marka şehir yapacağız. Ciddi sıkıntılar var. Bu kentin mimari açıdan estetiği yok. Bu geleneği oluşturmak gerekiyor. Modern kentleşme hayali varken, hedeflerin rotasına rantı koymuşlar. İnsanlar sıkıntı çekiyor.” dedi.

VİZYONLU BAKIŞ AÇISIYLA

Kocaeli’nin devasa bir köye dönüştüğünü belirten Millet İttifakı Adayı Kaman, “Projelerin hepsi hayal oldu. Bununla birlikte 6 Milyar TL borç ile Türkiye’nin en borçlu belediyesi haline geldi. Ortada bir eser bile yok. Biz seçildiğimiz takdirde hem hizmet üreteceğiz, hem de iki yıl içinde bu borcu bitireceğiz. Bunun içinde hortumcuları keseceğiz. AK Parti ülkeyi, bir krizden aldı, 16 yılda yeni bir kriz noktasına getirdi. Vizyonlu bir bakış açısıyla Kocaeli için en güzel işleri, halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Her kuruşu halkımız için harcayacağız.”diye konuştu.

AK PARTİ’NİN SİHRİ BOZULACAK

1 Şubat’ta seçim startını veren Kaman, sahada gördüğü havayla ilgili olarak, “Halkımızın güzel bir teveccühü var. İnsanların AK Parti’den ciddi bir dönüşü var. Maalesef Kocaeli’de yaşanabilecek bir kent havası yok. Anketlere baktığımız zaman çok yüksek bir oy farkı yok. Önümüzdeki iki aylık süreçte arada ki farkın kaybolduğunu göreceğiz. AK Parti içerisinde ciddi bir sıkıntı var. Onların bu seçimde sihirlerinin bozulacağı yerler arasında Kocaeli’de var. 31 Mart akşamı göreceğiz ki Kocaeli’de bu sihir bozulmuş olacak. Bu seçimlerde hem yaptığımız İttifak hem de halkımızın gösterdiği teveccühten dolayı umutluyuz. Sandıklardan çıkan sonuca da saygı duyacağız.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.