GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kocaeli Misafirperverliğini Gösteriyor

Kocaeli 19.02.2018 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli Misafirperverliğini Gösteriyor

Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi, il dışından gelen hasta ve refakatçi vatandaşları ücretsiz olarak konaklama hizmeti veriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi misafirhanesi il dışından gelen hasta ve refakatçi vatandaşları ücretsiz olarak konaklama hizmeti veriyor. 11 oda ile hizmet veren misafirhane, Kocaeli’ne gelen vatandaşları misafir ediyor. Yılın 12 ayında hizmet veren misafirhane de üç öğün yemek ve temizlik hizmetleri eksiksiz bir şekilde sunuluyor. Merkezde tüm hizmetler ücretsiz olarak veriliyor. DENİZ MANZARALI ODALAR Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’nde hasta ve refakatçileri için 11 oda da 7 gün 24 saat hizmet veriliyor. Deniz manzaralı odalarda wc-banyo, telefon, televizyon, mini buzdolabı, 2 adet yatak ve giyinme dolabı standart olarak bulunuyor. GÜVENLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Merkezde bulunan tüm odalara yüz tanıma veya parmak iziyle giriş sağlanıyor. Güvenlik personellerinin 24 kamerayla izlediği merkez sürekli olarak denetim altında tutuluyor. Merkezin giriş ve çıkışlarındaki turnikelere, yüz tanıma sistemi yerleştirildi. Böylelikle bina içerisinde, kaç misafirin olduğu ve hangi saatlerde giriş çıkış yaptıkları görüntülenebiliyor. Ayrıca misafirhane de kalan vatandaşlara yine ücretsiz olarak danışmanlık ve yönlendirme hizmetleri veriliyor. BİRÇOK VATANDAŞA HİZMET VERDİ Kocaeli insanının misafirperverliğini gösteren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi bugüne kadar birçok vatandaşı misafir etti. Merkezde 2017 yılı içerisinde 141 hasta ve refakatçi vatandaş hizmet aldı. 2018 yılı içerisinde bugüne kadar 73 vatandaş merkezde kaldı. Ayrıca hizmete girdiği 2013 yılından bu yana 665 hasta ve refakatçi vatandaşa hizmet verdi. KOLAYLIKLA BAŞVURU YAPILIYOR Kocaeli’ne il dışından sağlık hizmeti almak için gelen vatandaşlar merkez misafirhanesinde kalabiliyor. Vatandaşların merkez misafirhanesinde kalabilmesi için tedavi görülen hastaneden alınan yazı ve gelir belgesiyle kolaylıkla başvuru yapılabiliyor. Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkeziyle ilgili detaylı bilgilere 444 11 41 veya 0 262 226 87 96 – 324 90 60 numaralı telefonlarından ulaşılabiliyor.
Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi, il dışından gelen hasta ve refakatçi vatandaşları ücretsiz olarak konaklama hizmeti veriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi misafirhanesi il dışından gelen hasta ve refakatçi vatandaşları ücretsiz olarak konaklama hizmeti veriyor. 11 oda ile hizmet veren misafirhane, Kocaeli’ne gelen vatandaşları misafir ediyor. Yılın 12 ayında hizmet veren misafirhane de üç öğün yemek ve temizlik hizmetleri eksiksiz bir şekilde sunuluyor. Merkezde tüm hizmetler ücretsiz olarak veriliyor.

DENİZ MANZARALI ODALAR

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’nde hasta ve refakatçileri için 11 oda da 7 gün 24 saat hizmet veriliyor. Deniz manzaralı odalarda wc-banyo, telefon, televizyon, mini buzdolabı, 2 adet yatak ve giyinme dolabı standart olarak bulunuyor.

GÜVENLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Merkezde bulunan tüm odalara yüz tanıma veya parmak iziyle giriş sağlanıyor. Güvenlik personellerinin 24 kamerayla izlediği merkez sürekli olarak denetim altında tutuluyor. Merkezin giriş ve çıkışlarındaki turnikelere, yüz tanıma sistemi yerleştirildi. Böylelikle bina içerisinde, kaç misafirin olduğu ve hangi saatlerde giriş çıkış yaptıkları görüntülenebiliyor. Ayrıca misafirhane de kalan vatandaşlara yine ücretsiz olarak danışmanlık ve yönlendirme hizmetleri veriliyor.

BİRÇOK VATANDAŞA HİZMET VERDİ

Kocaeli insanının misafirperverliğini gösteren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi bugüne kadar birçok vatandaşı misafir etti. Merkezde 2017 yılı içerisinde 141 hasta ve refakatçi vatandaş hizmet aldı. 2018 yılı içerisinde bugüne kadar 73 vatandaş merkezde kaldı. Ayrıca hizmete girdiği 2013 yılından bu yana 665 hasta ve refakatçi vatandaşa hizmet verdi.

KOLAYLIKLA BAŞVURU YAPILIYOR

Kocaeli’ne il dışından sağlık hizmeti almak için gelen vatandaşlar merkez misafirhanesinde kalabiliyor. Vatandaşların merkez misafirhanesinde kalabilmesi için tedavi görülen hastaneden alınan yazı ve gelir belgesiyle kolaylıkla başvuru yapılabiliyor. Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkeziyle ilgili detaylı bilgilere 444 11 41 veya 0 262 226 87 96 – 324 90 60 numaralı telefonlarından ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.