Kocaeli muhtarları kültür gezisinde buluştu

Kocaeli 16.01.2017 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli muhtarları kültür gezisinde buluştu

Büyükşehir, Kocaeli’deki muhtar dernek başkanları ile İstanbul’da kültür gezisi gerçekleştirdi

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı “İl Dışı Kültür Gezileri “ kapsamında Kocaeli’de bulunan ilçe muhtar dernek başkanlarıyla İstanbul’da bir program gerçekleştirdi. Panorama 1453 Tarih Müzesini gezen kafile, ardından başkanlığını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun üstlendiği Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB)’nin genel merkezini ziyaret etti.   “GURUR DUYDUK” Muhtar dernek başkanları kentimize dönerken asrın projesi Avrasya Tüneli’nden de geçti. Muhtarlar hem farklı bir heyecanı yaşadıklarını, hem de böyle büyük bir projeyi gerçekleştiren ülkenin vatandaşı oldukları için gurur duyduklarını ifade etti.   BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Lütfi Efil ve Muhtarlıklar Şube Müdürü Ufuk Atabay‘ın da  iştirak ettiği gezide  muhtar dernekleri başkanları, böyle bir programın içine dahil oldukları için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti
Büyükşehir, Kocaeli’deki muhtar dernek başkanları ile İstanbul’da kültür gezisi gerçekleştirdi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı “İl Dışı Kültür Gezileri “ kapsamında Kocaeli’de bulunan ilçe muhtar dernek başkanlarıyla İstanbul’da bir program gerçekleştirdi. Panorama 1453 Tarih Müzesini gezen kafile, ardından başkanlığını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun üstlendiği Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB)’nin genel merkezini ziyaret etti.

 

“GURUR DUYDUK”

Muhtar dernek başkanları kentimize dönerken asrın projesi Avrasya Tüneli’nden de geçti. Muhtarlar hem farklı bir heyecanı yaşadıklarını, hem de böyle büyük bir projeyi gerçekleştiren ülkenin vatandaşı oldukları için gurur duyduklarını ifade etti.

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Lütfi Efil ve Muhtarlıklar Şube Müdürü Ufuk Atabay‘ın da  iştirak ettiği gezide  muhtar dernekleri başkanları, böyle bir programın içine dahil oldukları için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.