19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli'nde 9. lale festivali gerçekleştiriliyor

Kocaeli 02.04.2016 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli'nde 9. lale festivali gerçekleştiriliyor

9. Lale Festivali, 3 Nisan Pazar günü Sekapark 'ta yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9.'su düzenlenecek Lale Festivali, 3 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. Baharın müjdecisi festivalde, En Güzel Laleyi Siz Yetiştirin Yarışması da gerçekleştirilecek.     2 MİLYON LALE AÇMAYA BAŞLADI Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli geneline dikilen ve baharın gelişini müjdeleyen yaklaşık 2 milyon lale soğanı açmaya başladı. Bu kapsamda geleneksel Lale Festivali'nin 9.'su 3 Nisan Pazar günü Sekapark'ta yapılacak.  Rengarenk lalelerin süslediği Sekapark'ta yapılacak festivalde çocuklar ve yetişkinler için birbirinden güzel etkinlikler de yapılacak.   EN GÜZEL LALE SEÇİLECEK Saat 09.00'da başlayacak festivalde En Güzel Laleyi Siz Yetiştirin Yarışması yapılacak. Saat 12.00'ye kadar lale kabulü ve kayıtların alınacağı festivalde en güzel laleleri yetiştirenler, saat 17.30'da başlayacak törenle ödüllerini alacak.   KAHRAMANLIK MARŞLARI Festivalde KBB Bandosu kahramanlık marşlarından oluşan özel eserler seslendirecek, Kartepe Belediyesi Çocuk Mehteranı da gösteri yapacak. Gün boyu çocuk şişme oyun gruplarının bulunacağı festivalde; KOMEK ebru yapımı, yüz boyama etkinlikleri de yer alacak.
9. Lale Festivali, 3 Nisan Pazar günü Sekapark 'ta yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9.'su düzenlenecek Lale Festivali, 3 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. Baharın müjdecisi festivalde, En Güzel Laleyi Siz Yetiştirin Yarışması da gerçekleştirilecek.  
 
2 MİLYON LALE AÇMAYA BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli geneline dikilen ve baharın gelişini müjdeleyen yaklaşık 2 milyon lale soğanı açmaya başladı. Bu kapsamda geleneksel Lale Festivali'nin 9.'su 3 Nisan Pazar günü Sekapark'ta yapılacak.  Rengarenk lalelerin süslediği Sekapark'ta yapılacak festivalde çocuklar ve yetişkinler için birbirinden güzel etkinlikler de yapılacak.
 
EN GÜZEL LALE SEÇİLECEK

Saat 09.00'da başlayacak festivalde En Güzel Laleyi Siz Yetiştirin Yarışması yapılacak. Saat 12.00'ye kadar lale kabulü ve kayıtların alınacağı festivalde en güzel laleleri yetiştirenler, saat 17.30'da başlayacak törenle ödüllerini alacak.
 
KAHRAMANLIK MARŞLARI

Festivalde KBB Bandosu kahramanlık marşlarından oluşan özel eserler seslendirecek, Kartepe Belediyesi Çocuk Mehteranı da gösteri yapacak. Gün boyu çocuk şişme oyun gruplarının bulunacağı festivalde; KOMEK ebru yapımı, yüz boyama etkinlikleri de yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.