Kocaeli’nde ikinci

Darıca 10.12.2015 - 13:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli’nde ikinci

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi gerçekleşen açılış töreni ile faaliyete geçti.

Açılış törenine Kocaeli Vali Yardımcısı Aziz İnci,Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Farabi Develet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, ilçede görev yapan idari müdürler, muhtarlar, sivil toplum kurluşları temsilcileri, doktor ve hastane çalışanları katıldı. Toplam 9 yataklı olan servis Kocaeli’nde Kandıra’dan sonra ikinci merkez olarak faaliyete geçti. Serviste Nöroloji Uzman Hekimlerinin yanı sıra 1 sorumlu hemşire, 9 servis hemşiresi, 4 temizlik görevlisi hizmet verirken 2 ay gibi bir süre içinde 40 hastanın hizmet aldığı öğrenildi. Hastanenin ayrıca Kroner Yoğun Bakım Servisi katılan protokol ve davetliler tarafından hizmete açıldı. EV ORTAMI GİBİ Palyatif Bakım Servisi’nin iç dekorasyonu hasta ve hasta yakınları için ev ortamını aratmayacak şekilde dizayn edildiği gözlemlenirken, evde bakımda sıkıntı yaşayan hasta ve hasta yakınlarının tüm ihtiyaçları detaylı olarak düşünülerek donatıldığı da görüldü. Palyatif Bakım Merkezi’nde kalıp kalmayacağına Nöroloji Poliklinikleri değerlendirerek karar veriliyor.
Darıca Farabi Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi gerçekleşen açılış töreni ile faaliyete geçti.

Açılış törenine Kocaeli Vali Yardımcısı Aziz İnci,Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Farabi Develet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, ilçede görev yapan idari müdürler, muhtarlar, sivil toplum kurluşları temsilcileri, doktor ve hastane çalışanları katıldı.

Toplam 9 yataklı olan servis Kocaeli’nde Kandıra’dan sonra ikinci merkez olarak faaliyete geçti. Serviste Nöroloji Uzman Hekimlerinin yanı sıra 1 sorumlu hemşire, 9 servis hemşiresi, 4 temizlik görevlisi hizmet verirken 2 ay gibi bir süre içinde 40 hastanın hizmet aldığı öğrenildi. Hastanenin ayrıca Kroner Yoğun Bakım Servisi katılan protokol ve davetliler tarafından hizmete açıldı.

EV ORTAMI GİBİ

Palyatif Bakım Servisi’nin iç dekorasyonu hasta ve hasta yakınları için ev ortamını aratmayacak şekilde dizayn edildiği gözlemlenirken, evde bakımda sıkıntı yaşayan hasta ve hasta yakınlarının tüm ihtiyaçları detaylı olarak düşünülerek donatıldığı da görüldü. Palyatif Bakım Merkezi’nde kalıp kalmayacağına Nöroloji Poliklinikleri değerlendirerek karar veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.